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Titlebook: Releasing Systems in Active Food Packaging; Preparation and Appl Seid Mahdi Jafari,Ana Sanches Silva Book 2022 The Editor(s) (if applicable

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楼主: Autopsy
发表于 2025-3-25 03:28:27 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 08:57:01 | 显示全部楼层
Seid Mahdi Jafari,Ana Sanches SilvaProvides an overview and future perspectives on active food packaging.Explores a wide range of active releasing systems, including emitters of antimicrobials.Discusses application of releasing active
发表于 2025-3-25 15:15:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 17:45:00 | 显示全部楼层
Releasing Systems in Active Food Packaging978-3-030-90299-5Series ISSN 2661-8958 Series E-ISSN 2661-8966
发表于 2025-3-25 19:58:54 | 显示全部楼层
Food Bioactive Ingredientshttp://image.papertrans.cn/r/image/826316.jpg
发表于 2025-3-26 03:59:13 | 显示全部楼层
https://doi.org/10.1007/978-3-030-90299-5food packaging; antimicrobials; food shelf life; active compounds; antioxidants; food quality
发表于 2025-3-26 06:19:59 | 显示全部楼层
eine große öffentliche Bildungsdebatte an. Der Streik hatte sich insbesondere gegen die Übertragung eines großen Teils des in den Sekundarschulen tätigen Verwaltungspersonals in den Kompetenzbereich der Gebietskörperschaften, gegen die Lebensarbeitszeitverlängerung zur Finanzierung der Renten im öff
发表于 2025-3-26 09:02:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 13:13:32 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 16:49:49 | 显示全部楼层
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