找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Kultur in Interaktion; Co-Creation im Kultu Christian Holst Book 2020 Springer Fachmedien Wiesbaden GmbH, ein Teil von Springer Nature 2020

[复制链接]
楼主: inroad
发表于 2025-3-23 11:56:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 16:13:14 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 18:38:37 | 显示全部楼层
,KZ-Gedenkstätten und Social Media,en. Diskutiert wird auch anhand von konkreten Beispielen, inwieweit Social Media als sinnvolles Vermittlungs- und Kommunikationswerkzeug von KZ-Gedenkstätten genutzt werden kann und wie damit eine partizipative Erinnerungskultur ermöglicht werden kann.
发表于 2025-3-23 22:39:33 | 显示全部楼层
Collaboration is king,bekannt als User Experience Design, im Konzeptionsprozess für digitale Angebote anwendet. Die dem nutzerzentrierten Design zugrunde liegende Idee ist, dass eine frühzeitige Einbeziehung von Nutzern sowie Daten, die über und gemeinsam mit den Nutzern erhoben werden, die konzeptionelle Qualität von Me
发表于 2025-3-24 06:24:13 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 09:52:45 | 显示全部楼层
Crowdfunding ist Networking, frühzeitig über eine digitale Plattform in ein künstlerisches oder kreatives Projekt mit einzubeziehen und zum Teil einer Community rund um ein kulturelles oder kreatives Angebot zu machen. Inhaltlich bleiben die Kreativen und Künstler unabhängig, die Unterstützung beschränkt sich, anders als bei a
发表于 2025-3-24 11:30:16 | 显示全部楼层
Helge Kault way across the food industry. This level of interoperability requires global, food industry-wide agreement and adoption of product and location identification standards; Critical Tracking Event (CTE) and Key Data Element (KDE) content, structure, and capture; and common data sharing communication
发表于 2025-3-24 18:26:09 | 显示全部楼层
Antje Schmidtor one or more foods suspected in an outbreak, with the objective of finding a common location, ingredient, or product. Since it is impractical to assume that a foodborne outbreak will never occur, it is critical to have strong traceability systems in place to rapidly identify the specific food impl
发表于 2025-3-24 22:33:58 | 显示全部楼层
Ervina Kotolloshi only one of the many requirements food industries are forced to comply with. These challenges are: microbiological failures affecting food safety; chemical and physical contaminants into food products; other product-related (intrinsic) menaces against food safety, in terms of consumers’ health; the
发表于 2025-3-24 23:10:36 | 显示全部楼层
Tabea Schwarze-products. These by-products comprise mainly peels and pulps, known as pomace, rich in bioactive compounds (BCs) such as essential oils, phenolic compounds (mainly hesperidin), and pectin. These BCs provide various health benefits, like antioxidant, anti-inflammatory, anti-microbial, anti-cancerous,
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-12 21:45
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表