找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Lebensmittelchemie; Werner Baltes Textbook 19892nd edition Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1989 Biochemie.Ernährung.Ernährungswissenscha

[复制链接]
查看: 51442|回复: 65
发表于 2025-3-21 16:52:17 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Lebensmittelchemie
编辑Werner Baltes
视频video
丛书名称Springer-Lehrbuch
图书封面Titlebook: Lebensmittelchemie;  Werner Baltes Textbook 19892nd edition Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1989 Biochemie.Ernährung.Ernährungswissenscha
描述Das Buch entstand aus Vorlesungen für Studenten der Lebensmittel-Technologie an der TU Berlin. Es wendet sich an Studenten, die Lebensmittelchemie im Nebenfach studieren, wie z.B. Lebensmitteltechnologen, Ernährungswissenschaftler, Chemiker und Mediziner. Für Studenten im Hauptfach Lebensmittelchemie gibt das Buch eine gekürzte und ausgewogene Übersicht über das gesamte und manchmal nicht leicht zu überschauende Gebiet. - Lebensmittelchemie ist mehr als nur die Lehre von den Lebensmittel-Inhaltsstoffen. Vielmehr schließt sie auch das Wissen über die Bildung und Biochemie dieser Stoffe, ihre Reaktionen untereinander, die technologischen Eigenschaften und ihren Stoffwechsel mit ein. Deswegen sind auch die Gewinnung und Verarbeitung der Lebensmittel, Zusatz- und Fremdstoffe, eventuell auftretende toxische Verbindungen und nicht zuletzt auch die rechtlichen Regelungen mit behandelt worden. Die 2. Auflage wurde gründlich überarbeitet und insbesondere in den lebensmitteltechnologischen Abschnitten erweitert.
出版日期Textbook 19892nd edition
关键词Biochemie; Ernährung; Ernährungswissenschaft; Lebensmittelchemie; Lebensmitteltechnik; Lebensmittelunters
版次2
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-662-22082-5
isbn_ebook978-3-662-22082-5Series ISSN 0937-7433 Series E-ISSN 2512-5214
issn_series 0937-7433
copyrightSpringer-Verlag Berlin Heidelberg 1989
The information of publication is updating

书目名称Lebensmittelchemie影响因子(影响力)




书目名称Lebensmittelchemie影响因子(影响力)学科排名




书目名称Lebensmittelchemie网络公开度




书目名称Lebensmittelchemie网络公开度学科排名




书目名称Lebensmittelchemie被引频次




书目名称Lebensmittelchemie被引频次学科排名




书目名称Lebensmittelchemie年度引用




书目名称Lebensmittelchemie年度引用学科排名




书目名称Lebensmittelchemie读者反馈




书目名称Lebensmittelchemie读者反馈学科排名




单选投票, 共有 0 人参与投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 20:30:05 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 03:08:03 | 显示全部楼层
Werner Balteswo types, the neural system and the immune system of the vertebrates, possess the extraordinary capabilities of "intellectual" information processing, which include memory, the ability to learn, to recognize, and to make decisions with respect to unknown situations. The potential of the natural neur
发表于 2025-3-22 05:25:17 | 显示全部楼层
Werner Baltesand 120mg/kg of cyclophosphamide) has not been feasible because of unacceptable regimen-related morbidity and mortality [.]. However, such prohibitive normal organ toxicity might be avoided despite dose escalation if radiation (or chemotherapy) were selectively targeted to tumor sites using monoclon
发表于 2025-3-22 09:15:18 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 16:42:42 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 17:50:31 | 显示全部楼层
Werner Baltes all disciplines, including those in both research and clinical settings. The methods and protocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th
发表于 2025-3-23 00:36:43 | 显示全部楼层
Werner Baltes all disciplines, including those in both research and clinical settings. The methods and protocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th
发表于 2025-3-23 03:14:21 | 显示全部楼层
Werner Baltes all disciplines, including those in both research and clinical settings. The methods and protocols p- sented in the frst edition were designed to be general in their application; the accompa- ing “Notes” provided the reader with invaluable assistance in adapting or troubleshooting the protocols. Th
发表于 2025-3-23 09:27:54 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-8 08:29
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表