找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelie

[复制链接]
查看: 48134|回复: 35
发表于 2025-3-21 18:31:15 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020
副标题Dieetleer en Voeding
编辑Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelien Schu
视频video
图书封面Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelie
描述Het .Informatorium voor voeding en diëtetiek. is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.
出版日期Book 2021Latest edition
关键词Voeding; Adviezen; Voedingsadviezen; Informatie; Dieet
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-90-368-2596-2
isbn_ebook978-90-368-2596-2
copyrightBohn Stafleu van Loghum is een imprint van Springer Media B.V., onderdeel van Springer Nature 2021
The information of publication is updating

书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020影响因子(影响力)




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020影响因子(影响力)学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020网络公开度




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020网络公开度学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020被引频次




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020被引频次学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020年度引用




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020年度引用学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020读者反馈




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0.00%

Better Implies Difficulty

 

1票 100.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

0票 0.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 22:54:19 | 显示全部楼层
Overgewicht en obesitas bij kinderen,n heeft als basis gezonde voeding volgens de adviezen van het Voedingscentrum. De behandeling is afhankelijk van de leeftijd en sociale en medische risicofactoren van het kind. Hoe hoger het lichaamsgewicht, des te intensiever de behandeling, zeker wanneer er sprake is van comorbiditeit. De uitdagin
发表于 2025-3-22 04:09:28 | 显示全部楼层
Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020Dieetleer en Voeding
发表于 2025-3-22 07:40:45 | 显示全部楼层
Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelien Schu
发表于 2025-3-22 11:09:04 | 显示全部楼层
Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020978-90-368-2596-2
发表于 2025-3-22 12:58:22 | 显示全部楼层
I. C. de Witt Hamernwendungsentwicklung mit Bridge API.Antworten auf aktuelle Fragen produzierender Unternehmen und praktische Maßnahmen zur Digitalisierung .Zwischen den Lösungsanbietern für die Smart Factory und den produzierenden Unternehmen als die angesprochene Zielgruppe der hervorgebrachten Markt- und Forschung
发表于 2025-3-22 18:58:50 | 显示全部楼层
I. M. A. Backx BSc,S. M. Jordaans BScen und praktische Maßnahmen zur Digitalisierung .Zwischen den Lösungsanbietern für die Smart Factory und den produzierenden Unternehmen als die angesprochene Zielgruppe der hervorgebrachten Markt- und Forschung978-3-662-59760-6978-3-662-59761-3
发表于 2025-3-22 23:01:43 | 显示全部楼层
M. H. Verwijs,J. W. Borkent MSc,M. A. E. de van der Schuerenen und praktische Maßnahmen zur Digitalisierung .Zwischen den Lösungsanbietern für die Smart Factory und den produzierenden Unternehmen als die angesprochene Zielgruppe der hervorgebrachten Markt- und Forschung978-3-662-59760-6978-3-662-59761-3
发表于 2025-3-23 02:40:56 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 06:04:09 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-15 12:48
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表