找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 106 – december 2020; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelie

[复制链接]
楼主: 补给线
发表于 2025-3-23 10:57:06 | 显示全部楼层
Voeding en de huid, en het functioneren van de huid beïnvloeden. In dit hoofdstuk wordt een overzicht gegeven van de huidige kennis omtrent de relatie tussen voeding en de huid. Er wordt ingegaan op de anatomie en fysiologie van de huid, waarna wetenschappelijke inzichten over de rol van voeding en/of suppletie bij de
发表于 2025-3-23 15:56:30 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 19:41:18 | 显示全部楼层
Overgewicht en obesitas bij kinderen,ns land en in andere westerse landen de laatste decennia te stabiliseren. Bij het ontstaan van overgewicht en obesitas is er sprake van een disbalans tussen energie-inname en energiegebruik, veroorzaakt door een combinatie van genetische, hormonale en omgevingsfactoren. Kinderen met overgewicht en o
发表于 2025-3-24 00:05:04 | 显示全部楼层
I. C. de Witt Hamerr Produktion“ wendet sich an produzierende Unternehmen, Berater und Lösungsanbieter für die Smart Factory. Ziel des dreiteiligen Kompendiums ist es, allen Interessensgruppen eine gemeinsame fachliche und technische Wissensgrundlage zu vermitteln, um damit den Weg zu einem einheitlichen Verständnis v
发表于 2025-3-24 03:03:15 | 显示全部楼层
I. M. A. Backx BSc,S. M. Jordaans BScffizienzvorteile sowie Kosteneinsparpotentiale durch moderne„Das Internet der Dinge in der Produktion“ – Smart Manufacturing für Anwender und Lösungsanbieter.Alexander Sinsels Buch „Das Internet der Dinge in der Produktion“ wendet sich an produzierende Unternehmen, Berater und Lösungsanbieter für di
发表于 2025-3-24 08:32:58 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 12:01:54 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 18:37:10 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 21:03:23 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 01:04:16 | 显示全部楼层
tiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.978-90-368-2596-2
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-15 13:15
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表