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Titlebook: Virtual Taste and Smell Technologies for Multisensory Internet and Virtual Reality; Adrian David Cheok,Kasun Karunanayaka Book 2018 Spring

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楼主: FLAW
发表于 2025-3-27 00:15:04 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 02:12:05 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 06:20:30 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 11:56:37 | 显示全部楼层
Adrian David Cheok,Kasun KarunanayakaPresents cutting-edge developments in the areas of digital taste and digital smell interfaces through the latest research works.The first book to discuss in detail about digital taste and smell interf
发表于 2025-3-27 15:51:39 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 21:05:10 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 22:11:57 | 显示全部楼层
Science of Taste,the key sensory sense through which we assess if a particular food is good or harmful. Taste is the sensation produced typically in the tongue when a substance reacts chemically with taste receptor cells situated on taste buds in the mouth.
发表于 2025-3-28 03:57:44 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 10:03:10 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 13:30:03 | 显示全部楼层
Vorbereitungen im Vorfeld,views in der Regel begrenzt ist, sollte ein klares Anforderungsprofil der Stelle vorliegen und das Gespräch organisatorisch wie inhaltlich gut geplant sein. Ihre persönliche Vorbereitung auf das Gespräch und das Bewusstsein, dass Sie eine wichtige Rolle als Repräsentant des Unternehmens einnehmen, i
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