找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods; Principles and Appli M. Anandha Rao Book 2014Latest edition Springer Science+Business Media

[复制链接]
楼主: credit
发表于 2025-3-23 10:57:22 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 15:00:34 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 20:49:39 | 显示全部楼层
Food Engineering Serieshttp://image.papertrans.cn/r/image/830030.jpg
发表于 2025-3-24 01:41:08 | 显示全部楼层
Application of Rheology to Fluid Food Handling and Processing,rocessing of foods is discussed, including pressure drop due to friction in tube flow and energy required for pumping. Thermorheological models and estimation of flow sterilizer length and loss of nutrients are covered.
发表于 2025-3-24 06:17:23 | 显示全部楼层
1571-0297 y preparation of foods.Includes supplementary material: .This revised third edition of .Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods. includes the following important additions: .·         A section on microstructure .·         Discussion of the quantitative characterization of nanometer-scale milk
发表于 2025-3-24 10:31:38 | 显示全部楼层
Book 2014Latest editionrostructure .·         Discussion of the quantitative characterization of nanometer-scale milk protein fibrils in terms of persistence and contour length..·         A phase diagram of a colloidal glass of hard spheres and its relationship to milk protein dispersions.·         Microrheology, includin
发表于 2025-3-24 13:12:34 | 显示全部楼层
Book 2014Latest editionn of Bostwick consistometer data with property-based dimensionless groups.·         A section on the effect of calcium on the morphology and functionality of whey protein nanometer-scale fibrils.·         Discussion of how tribology and rheology can be used for the sensory perception of foods .
发表于 2025-3-24 16:48:15 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 20:25:07 | 显示全部楼层
Archiv und Rechticher kann die innige wie problematische Beziehung zwischen Archiv und Recht nicht ausgedrückt werden. Tatsächlich stehen die Begriffe Archiv und Recht in vielerlei Hinsicht miteinander in Verbindung, ohne dass sich die verschiedenen Verknüpfungen hierarchisieren ließen.
发表于 2025-3-25 02:45:48 | 显示全部楼层
as System FlussDas vorliegende Buch vermittelt Studierenden die hydrologischen, hydraulischen und wasserbaulichen Grundlagen für Gerinne und Fließgewässer. Mit den Programmierbeispielen können die Inhalte geübt und vertieft werden. 978-3-658-26999-9978-3-658-27000-1
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-6-16 17:31
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表