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Titlebook: Praxisbeispiele Bauphysik; Wärme - Feuchte - Sc Wolfgang M. Willems,Kai Schild,Diana Stricker Textbook 20153rd edition Springer Fachmedien

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楼主: 闸门
发表于 2025-3-25 05:48:09 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 10:25:01 | 显示全部楼层
Protection of Water Resourcesecosystems, promote sustainable water use and mitigate the adverse effects of floods and droughts. For the security of drinking water supply, preference is given to underground sources. More and more, however, they are replaced by surface resources and, for this purpose, water basins are being built
发表于 2025-3-25 14:20:46 | 显示全部楼层
Safety, Efficiency and Autonomy - Mastering Conflicting Trends in Embedded Systems Designomotive electronics started as a single microcontroller for engine control to develop into a local network of 50 and more electronic control units connected via several network standards and gateways which are found in current cars. These networks will be ex-tended by open wireless car-to-car or car
发表于 2025-3-25 19:24:17 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 23:32:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 01:12:51 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 04:38:37 | 显示全部楼层
Gufu Oba brief discussion of the main trends in dyslexia research finished with a short discussion of the possibilities connected with the typological studies that have taken place in recent years. Gjessing’s early and long-lasting contributions and continued interest were briefly described.
发表于 2025-3-26 11:11:20 | 显示全部楼层
,Anforderungen an Führung und Führungskräfte bei der Einführung von Künstlicher Intelligenz,im Unternehmen nehmen Führungskräfte eine Schlüsselrolle im Rahmen des Veränderungsprozesses ein. Sie agieren sowohl als Begleitpersonen der Mitarbeitenden im Veränderungsprozess, Multiplikatoren der Technologie als auch Projektverantwortliche. Hierbei lassen sich jeweils individuelle Anforderungen ableiten.
发表于 2025-3-26 15:02:28 | 显示全部楼层
,Ernähren, Essen, Schmecken, Genießen. Über kulturelle Formen der Transparenz,es) und der tatsächlichen Fähigkeit, Geschmack und Qualitätsbewusstsein zu entwickeln. Der Gast und der Kunde werden umworben, „in ihrem Verhalten aber kaum relativiert“ (Dollase 2009a: Sp. 1). Es grassiere eher eine Form kulinarischer Geschwätzigkeit (Dollase 2009a: Sp. 2).
发表于 2025-3-26 19:35:21 | 显示全部楼层
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