找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: New Techniques in the Analysis of Foods; Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam Book 1998 Springer Science+Business Media New

[复制链接]
楼主: 一个希拉里
发表于 2025-3-30 10:59:30 | 显示全部楼层
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshallftler im In- und Ausland setzen sich seit Jahrzehnten mit diesem theoretisch anspruchsvollen und für die Wirtschaftspraxis eminent wichtigen Gebiet auseinander. Auch einschlägige Gremien der Praxis, wie beispiels­ weise Wirtschaftsprüferkammern und internationale Gremien wie die Union Europeennne de
发表于 2025-3-30 16:27:53 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 18:40:51 | 显示全部楼层
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properties, and microstructure in LF Mozzarella., and are using these results to improve the quality of this cheese.
发表于 2025-3-31 00:15:57 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-31 01:20:06 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-31 05:51:03 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-31 11:44:32 | 显示全部楼层
Use of the Submerged-Coil Heating Apparatus in the Study of Thermal Resistance of Foodborne Pathogenial suspensions to be rapidly heated between 20–90°C. An electronically controlled displacement mechanism makes the equipment fully automated. Various sampling times can be set at intervals ranging from as short as 6 s to 999 s.
发表于 2025-3-31 13:33:31 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-19 20:23
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表