找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Nano-food Engineering; Volume One Umesh Hebbar,Shivendu Ranjan,Raghvendra Kumar Mish Book 2020 Springer Nature Switzerland AG 2020 Food Nan

[复制链接]
查看: 53311|回复: 47
发表于 2025-3-21 18:51:18 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Nano-food Engineering
副标题Volume One
编辑Umesh Hebbar,Shivendu Ranjan,Raghvendra Kumar Mish
视频video
概述Comprehensively outlines current applications of nanotechnology in food systems, including functionality and food-related nanotechnology.Presents research on food processing, packaging, storage and sa
丛书名称Food Engineering Series
图书封面Titlebook: Nano-food Engineering; Volume One Umesh Hebbar,Shivendu Ranjan,Raghvendra Kumar Mish Book 2020 Springer Nature Switzerland AG 2020 Food Nan
描述This extensive and singular work focuses on current applications of nanotechnology in food systems. The functionality and applicability of food-related nanotechnology is covered in depth, presenting a view on the food processing, packaging,storage and safety assessment of nanotechnology in the food industry. Multiple nanostructures are covered, each with their specific ingredient choice, production strategy, functionality and application in food engineering. Individual chapters focus on current processing methods and applications of nanotechnology in foods. Nano-food Engineering Volume One brings together panels of highly accomplished experts in the field of composites, nanotechnology and chemical engineering and food technology. The work encompasses basic studies and addresses novel issues, covering all engineering aspects, opportunities and challenges and solutions of nano-foods..
出版日期Book 2020
关键词Food Nano-technology; Food Nanoscience; Food Nanomaterials; Food Packaging; Nutrient Delivery Systems
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-030-44552-2
isbn_softcover978-3-030-44554-6
isbn_ebook978-3-030-44552-2Series ISSN 1571-0297 Series E-ISSN 2628-8095
issn_series 1571-0297
copyrightSpringer Nature Switzerland AG 2020
The information of publication is updating

书目名称Nano-food Engineering影响因子(影响力)




书目名称Nano-food Engineering影响因子(影响力)学科排名




书目名称Nano-food Engineering网络公开度




书目名称Nano-food Engineering网络公开度学科排名




书目名称Nano-food Engineering被引频次




书目名称Nano-food Engineering被引频次学科排名




书目名称Nano-food Engineering年度引用




书目名称Nano-food Engineering年度引用学科排名




书目名称Nano-food Engineering读者反馈




书目名称Nano-food Engineering读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0.00%

Better Implies Difficulty

 

1票 100.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

0票 0.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 20:15:19 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 03:31:55 | 显示全部楼层
Shivani Uppal,Aashima,Khushwinder Kaur,S. K. Mehtaraturwissenschaftlichen Verdikte gegenüber der romantischen Dramenproduktion machen inzwischen eine lange Liste aus (vgl. von Wiese 1958; Schillemeit 1965; Prang 1968; Sengle 1969; Kluge 1980; Schulz 1989; Fetzer 1994 b). Eine weitere Ausnahme von der Regel stellen in diesem Zusammenhang einige roma
发表于 2025-3-22 05:15:47 | 显示全部楼层
Liang Ee Low,See Kiat Wong,Chien Lye Chew,Siah Ying Tangall Tiecks oder Eichendorffs, mehr und mehr zu einem ironischen bzw. melancholischen Nachruf auf die Romantik. Vor allem Tiecks Novellistik seiner letzten beiden Lebensjahrzehnte dokumentiert eine komplizierte Kontraststellung zu einer engagierten politischen Literatur des Jungen Deutschland bzw. de
发表于 2025-3-22 10:23:16 | 显示全部楼层
Ilse Monroy-Rodríguez,Amor Monroy-Villagrana,Maribel Cornejo-Mazón,Santiago García-Pinilla,Humberto all Tiecks oder Eichendorffs, mehr und mehr zu einem ironischen bzw. melancholischen Nachruf auf die Romantik. Vor allem Tiecks Novellistik seiner letzten beiden Lebensjahrzehnte dokumentiert eine komplizierte Kontraststellung zu einer engagierten politischen Literatur des Jungen Deutschland bzw. de
发表于 2025-3-22 16:06:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 17:46:11 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 22:30:39 | 显示全部楼层
Tabli Ghosh,Monika,Vimal Katiyarie der Imagination und Phantasie besteht, deutet Arnim an, wenn Tiecks »Magelone« (ebd., 41) zum Requisit eines geheimen Einverständnisses zwischen den Liebenden wird. Im Gesprächsrahmen von Tiecks . (1812) erfährt Arnim eine späte Bestätigung. Tiecks fiktive Gesprächsteilnehmer machen sich über »Na
发表于 2025-3-23 01:44:46 | 显示全部楼层
M. L. Zambrano-Zaragoza,R. M. González-Reza,D. Quintanar-Guerrero,N. Mendoza-Muñozebte Schelling im Zeitalter der literarischen Romantik, sicher verkehrte er mit den bekannten Vertretern der Frühromantik in Jena, also mit den Gebrüdern Schlegel, gelegentlich mit Novalis, Tieck, Achim von Arnim, aber auch mit Goethe, Ritter und Herder. Aber Schellings Versuch, mit den Mitteln des
发表于 2025-3-23 05:59:19 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-4 11:07
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表