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Titlebook: MFG-E8 and Inflammation; Ping Wang Book 2014 Springer Science+Business Media Dordrecht 2014 Autoimmune Diseases.Ischemia/Reperfusion Injur

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楼主: 多话
发表于 2025-3-25 06:44:01 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 10:28:50 | 显示全部楼层
MFG-E8 in the Vascular System,dies from the injured vessels, but also promotes neovascularisation through VEGF-Akt signalling pathway during ischemic, ocular, and inflammatory disorders to maintain vascular integrity required for the repair process of damaged tissues. However, the pro-angiogenic properties of MFG-E8 may also enh
发表于 2025-3-25 14:22:06 | 显示全部楼层
Autoimmune Diseases and the Role of MFG-E8,ptotic cells as a result of inappropriate clearance has been implicated in the release of self-antigens that may cause inflammation and autoimmune diseases. MFG-E8 is a factor that links apoptotic cells to phagocytes. MFG-E8 is strongly expressed by macrophages in the germinal centers of the spleen
发表于 2025-3-25 17:07:13 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 21:00:18 | 显示全部楼层
Anti-Inflammatory Role of MFG-E8 in the Intestinal Tract,le-epidermal growth factor-factor 8 (MFG-E8), a secreted glycoprotein, enhances engulfment of apoptotic cells by forming a link between phosphatidylserine on apoptotic cells and α.β.-integrin on phagocytes. MFG-E8-mediated engulfment of apoptotic cells contributes to preserving the intestinal physio
发表于 2025-3-26 02:38:03 | 显示全部楼层
MFG-E8 and Acute Lung Injury, subsequent studies revealed its diverse cellular functions which is not only confined to the development of systemic lupus erythematosus (SLE), but also other systemic and localized acute inflammatory diseases. Herein, we have described the promising role of MFG-E8 in terms of attenuating the conse
发表于 2025-3-26 07:13:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 11:18:43 | 显示全部楼层
Geruch, Geschmack, Konsistenz (Festigkeit) und Struktur („Gefüge“) bestehende Vielfalt der Käse, ihre ernährungsphysiologische Bedeutung und der wirtschaftliche Wert sind durch verschiedene Gegebenheiten bedingt. Wesentlich sind die Milcharten (Kuh, Schaf, Ziege, Büffelkuh und andere), der Fettgehal
发表于 2025-3-26 16:13:19 | 显示全部楼层
Kenzi Oshima PhD,Takehiko Yasueda MS,Shunsuke Nishio MS,Tsukasa Matsuda PhDGeruch, Geschmack, Konsistenz (Festigkeit) und Struktur („Gefüge“) bestehende Vielfalt der Käse, ihre ernährungsphysiologische Bedeutung und der wirtschaftliche Wert sind durch verschiedene Gegebenheiten bedingt. Wesentlich sind die Milcharten (Kuh, Schaf, Ziege, Büffelkuh und andere), der Fettgehal
发表于 2025-3-26 18:04:27 | 显示全部楼层
Kristine Blans MS,Jan Trige Rasmussen PhDGeruch, Geschmack, Konsistenz (Festigkeit) und Struktur („Gefüge“) bestehende Vielfalt der Käse, ihre ernährungsphysiologische Bedeutung und der wirtschaftliche Wert sind durch verschiedene Gegebenheiten bedingt. Wesentlich sind die Milcharten (Kuh, Schaf, Ziege, Büffelkuh und andere), der Fettgehal
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