找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Gerdien Ligtha Book 2016Latest edition Bo

[复制链接]
查看: 41243|回复: 35
发表于 2025-3-21 18:47:59 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek
副标题Dieetleer en Voeding
编辑Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Gerdien Ligtha
视频video
概述Includes supplementary material:
图书封面Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Gerdien Ligtha Book 2016Latest edition Bo
描述Het .Informatorium voor voeding en diëtetiek. is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek..In dit supplement komen o.a. de volgende hoofdstukken aan bod: -Voeding en epidemiologie - Microbiologische voedselveiligheid - Veiligheid van verpakkingen en gebruiksartikelen voor levensmiddelen - Voeding en immunologie.
出版日期Book 2016Latest edition
关键词Voeding; Diëtetiek; Voedingssupplementen; Voedingsadviezen; Dieet
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-90-368-1684-7
isbn_softcover978-90-368-1683-0
isbn_ebook978-90-368-1684-7
copyrightBohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media B.V. 2016
The information of publication is updating

书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek影响因子(影响力)




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek影响因子(影响力)学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek网络公开度




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek网络公开度学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek被引频次




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek被引频次学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek年度引用




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek年度引用学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek读者反馈




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0.00%

Better Implies Difficulty

 

0票 0.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

1票 100.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 23:53:49 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 01:05:04 | 显示全部楼层
Microbiologische voedselveiligheid,an drie voorwaarden worden voldaan: besmetting zo veel mogelijk voorkomen, uitgroei van micro-organismen remmen, en geen rauwe producten eten. Wordt aan al deze voorwaarden voldaan, dan zal het aantal voedselinfecties kunnen dalen. Ze zullen echter nooit geheel verdwijnen.
发表于 2025-3-22 07:43:51 | 显示全部楼层
Voeding en epidemiologie,e en de richting van bepaalde associaties tussen voeding en ziekten. Uiteindelijk is de hoofddoelstelling van de voedingsepidemiologie een bijdrage leveren aan de preventie van ziekten en de verbetering van de volksgezondheid.
发表于 2025-3-22 08:57:21 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 16:18:55 | 显示全部楼层
p het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek..In dit supplement komen o.a. de volgende hoofdstukken aan bod: -Voe
发表于 2025-3-22 18:38:51 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 23:30:54 | 显示全部楼层
Voeding en epidemiologie,ie is het duidelijk in kaart brengen van de voedselconsumptie, de nutriënteninname, voedingsmiddeleninname, voedingspatronen en de voedingsstatus van een populatie, het genereren van nieuwe hypothesen over voeding en ziekten, het testen van reeds bestaande hypothesen en het vaststellen van de sterkt
发表于 2025-3-23 03:56:40 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 05:45:14 | 显示全部楼层
Veiligheid van verpakkingen en gebruiksartikelen voor levensmiddelen,ven aan het levensmiddel. Om te voorkomen dat er een risico voor de volksgezondheid optreedt zijn er op EU-niveau wettelijke algemene basisregels opgesteld in de kaderverordening (EG) nr. 1935/2004 waaraan alle voedselcontactmaterialen moeten voldoen. Daarnaast is er geharmoniseerde specifieke wetge
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-3 08:18
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表