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Titlebook: Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies; Abdul Malik,Zerrin Erginkaya,Hüseyin Erten Book 2019 Springer Nature Switzerlan

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楼主: interleukins
发表于 2025-3-28 16:21:11 | 显示全部楼层
Emel Ünal Turhan,Zerrin Erginkaya,Mihriban Korukluoğlu,Gözde Konurayla théorie de Galois. Il comprend les chapitres: 4. Polynômes et fractions rationnelles; 5. Corps commutatifs; 6. Groupes et corps ordonnés; 7. Modules sur les anneaux principaux. ..Il contient également des notes historiques...Ce volume est une nouvelle édition parue en 1981..
发表于 2025-3-28 21:41:20 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 23:17:33 | 显示全部楼层
Hakan Benlila théorie de Galois. Il comprend les chapitres: 4. Polynômes et fractions rationnelles; 5. Corps commutatifs; 6. Groupes et corps ordonnés; 7. Modules sur les anneaux principaux. ..Il contient également des notes historiques...Ce volume est une nouvelle édition parue en 1981..
发表于 2025-3-29 03:25:27 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-29 08:04:21 | 显示全部楼层
Z. R. Azaz Ahmad Azad,Mohd. Fahim Ahmad,Waseem Ahmad Siddiquiicelle di essere in più di un posto contemporaneamente. La computazione molecolare, o biologica, rappresenta un tentativo di fare sì che siano le molecole a fare il lavoro per noi ottenendo un parallelismo massiccio, apparentemente ridondante.
发表于 2025-3-29 15:23:16 | 显示全部楼层
Oya Berkay Karaca,Celile Aylin Oluk,Tansu Taşpinar,Mehmet Güvene note historique en fin de volume, reprise de l‘édition précédente, retrace l‘émergence d‘une grande partie des notions développées..Ce volume est une deuxième édition entièrement refondue de l‘édition de 1958..978-3-540-35315-7978-3-540-35316-4
发表于 2025-3-29 17:59:23 | 显示全部楼层
Natural Microflora of Different Types of Foods,f foods. The microorganisms intrinsically existing in food play a key role in processing of numerous foods especially plant based fermented foods, milk and meat based fermented products. The aim of the present chapter is to discuss the natural microflora belonging to different foods and also to explain their functions during food processing.
发表于 2025-3-29 22:11:23 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-29 23:59:19 | 显示全部楼层
Chemical Hazards in Foods,tions. Thus it is necessary to monitor their concentrations in food and reduce exposure to consumers. The well compiled chapter includes occurrence, detection, legislation, toxicity and risk assessment of a variety of chemicals of both natural and man-made origin.
发表于 2025-3-30 07:45:55 | 显示全部楼层
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