找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Handbuch der Technischen Temperaturmessung; Frank Bernhard Book 2014Latest edition Springer-Verlag Berlin Heidelberg 2014 Berührungsthermo

[复制链接]
楼主: JAZZ
发表于 2025-3-26 23:40:25 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 04:39:39 | 显示全部楼层
Frank Bernhard Dr.-Ing.ogy Division of the International Union of Microbiological Societies. Details of this Commission are given in the final chapter of this book. This Fifth Workshop was organised by Ulf Thrane, Jens Frisvad, Per V978-1-4419-3941-8978-0-387-28391-3Series ISSN 0065-2598 Series E-ISSN 2214-8019
发表于 2025-3-27 07:58:10 | 显示全部楼层
Erich Tegeler Dr.rer.nat.,Steffen Rudtsch Dr.rer.nat.,Frank Bernhard Dr.-Ing.ogy Division of the International Union of Microbiological Societies. Details of this Commission are given in the final chapter of this book. This Fifth Workshop was organised by Ulf Thrane, Jens Frisvad, Per V978-1-4419-3941-8978-0-387-28391-3Series ISSN 0065-2598 Series E-ISSN 2214-8019
发表于 2025-3-27 10:17:55 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 14:51:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 18:47:03 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 01:14:04 | 显示全部楼层
Wolfgang Heering Prof. Dr.-Ing.ogy Division of the International Union of Microbiological Societies. Details of this Commission are given in the final chapter of this book. This Fifth Workshop was organised by Ulf Thrane, Jens Frisvad, Per V978-1-4419-3941-8978-0-387-28391-3Series ISSN 0065-2598 Series E-ISSN 2214-8019
发表于 2025-3-28 02:14:23 | 显示全部楼层
Frank Bernhard Dr.-Ing.ogy Division of the International Union of Microbiological Societies. Details of this Commission are given in the final chapter of this book. This Fifth Workshop was organised by Ulf Thrane, Jens Frisvad, Per V978-1-4419-3941-8978-0-387-28391-3Series ISSN 0065-2598 Series E-ISSN 2214-8019
发表于 2025-3-28 08:07:12 | 显示全部楼层
,Einführung,chrieben. Der Abschnitt 1.2 skizziert die wichtigsten Entwicklungstendenzen der Temperaturmesstechnik und der Abschnitt 1.3 enthält eine grafische Übersicht über die wichtisten Temperaturmessverfahren und ihre Temperaturmessbereiche.
发表于 2025-3-28 10:30:12 | 显示全部楼层
Grundlagen der Temperaturmesstechnik,ozess, nach Planck und der kinetischen Gastheorie sowie ihrer Einheit Kelvin, ferner der für die Messpraxis wichtige sogenannte 0. Hauptsatz der Thermodynamik und die Charakterisierung der Temperatur als intensive Messgröße..Im Abschnitt 2.2 werden die Unterschiede zwischen arithmetischen Temperatur
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-23 23:35
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表