找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: A Handbook of Food Packaging; Frank A. Paine,Heather Y. Paine Book 1992Latest edition Springer Science+Business Media Dordrecht 1992 Food

[复制链接]
楼主: 无限
发表于 2025-3-26 22:03:29 | 显示全部楼层
Michal Feldman,Yuval Snappir,Tami TamirSalting, drying (see chapter 11), smoking, curing and fermentation, either singly or in combination are traditional methods of preservation. While the shelf-life is prolonged by these methods the food itself is changed resulting in characteristic flavours, aromas and textures.
发表于 2025-3-27 05:04:23 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 05:39:01 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 11:54:44 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 15:33:08 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 19:20:38 | 显示全部楼层
Back Matterund Manager in Misstrauen umgeschlagen. So berichten die Medien regelmäßig über gierige Manager sowie über das Versagen von Ma- gern, von Aufsichtsorganen, von Aufsichtsstellen und auch von Wirtsch978-3-8349-1538-2978-3-8349-9515-5
发表于 2025-3-28 01:02:00 | 显示全部楼层
Lecture Notes in Computer Sciencerol must be exercised, and indeed can only be exercised, by the men operating the machines, the sooner we can get good results. No firm can afford not to control its quality (whether it does it on a statistical sampling basis by a specific department is neither here nor there—it should evolve its ow
发表于 2025-3-28 04:47:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 09:26:58 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 13:21:14 | 显示全部楼层
Packaging for physical distribution,tspricht deshalb der Zielsetzung langfristiger Gewinnmaximierung, der Öffentlichkeit das Bild einer leistungsfähigen und soliden Unternehmung zu vermitteln. Man darf nicht „schlechter“ angesehen sein als Konkurrenzbetriebe. Je besser die eigene Lage erscheint, desto günstiger sind — ceteris paribus
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-21 19:18
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表