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Titlebook: A Handbook of Food Packaging; Frank A. Paine,Heather Y. Paine Book 1992Latest edition Springer Science+Business Media Dordrecht 1992 Food

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发表于 2025-3-21 18:49:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
期刊全称A Handbook of Food Packaging
影响因子2023Frank A. Paine,Heather Y. Paine
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图书封面Titlebook: A Handbook of Food Packaging;  Frank A. Paine,Heather Y. Paine Book 1992Latest edition Springer Science+Business Media Dordrecht 1992 Food
影响因子This is the second edition of a successful title first published in 1983 and now therefore a decade out of date. The authors consider the development of the right package for a particular food in a particular market, from the point of view of the food technologist, the packaging engineer and those concerned with marketing. While the original format has been retained, the contents have been thoroughly revised to take account of the considerable advances made in recent years in the techniques of food processing, packaging and distribution. While efficient packaging is even more a necessity for every kind of food, whether fresh or processed, and is an essential link between the food producer and the consumer, the emphasis on its several functions has changed. Its basic function is to identify the product and ensure that it travels safely through the distribution system to the consumer. Packaging designed and constructed solely for this purpose adds little or nothing to the value of the product, merely preserving farm or processor freshness or preventing physical damage, and cost effectiveness is the sole criterion for success. If, however, the packaging facilitates the use of the prod
Pindex Book 1992Latest edition
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发表于 2025-3-21 23:36:53 | 显示全部楼层
Graphics and package design,der Anteil dieser Mittel an den Gesamtressourcen der Organisation variiert jedoch nach Tätigkeitsfeld und Organisationsgröße. So produzieren und verkaufen beispielsweise gemeinnützige Behindertenwerkstätten eine ganze Bandbreite von Produkten, die von Holz- und Dekorationsartikeln über Zulieferarbei
发表于 2025-3-22 01:02:24 | 显示全部楼层
Packaging for physical distribution,g. Die Bilanz wird in der Öffentlichkeit, der es weitgehend an anderen Beurteilungsgrundlagen fehlt, als Ausdruck der wirtschaftlichen Situation einer Betriebswirtschaft gewertet. Man schließt aus ihr auf Leistungsfähigkeit, Ertragskraft, Liquidität und Stabilität der Unternehmung. Das kann — wie in
发表于 2025-3-22 06:39:16 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 09:37:50 | 显示全部楼层
Fresh fruits and vegetables (including herbs, spices and nuts),siert, ohne auf die besonderen Formen der Fremdfinanzierung und besondere Finanzierungsanlässe einzugehen. Lediglich die Unterscheidung zwischen lang- und kurzfristigen Krediten und die gesonderte Behandlung von Lieferantenkrediten war hinsichtlich mancher Problemstellungen unumgänglich. In diesem K
发表于 2025-3-22 16:07:03 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 21:02:09 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 00:05:55 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 01:48:09 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 08:01:25 | 显示全部楼层
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