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Titlebook: Wine Microbiology; Practical Applicatio Kenneth C. Fugelsang,Charles G. Edwards Textbook 2007Latest edition Springer-Verlag US 2007 Interve

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发表于 2025-3-21 19:56:17 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Wine Microbiology
副标题Practical Applicatio
编辑Kenneth C. Fugelsang,Charles G. Edwards
视频video
概述Winner of the 2007 International Organisation of Vine and Wine Prix du Jury award in Enology.Revised and updated with recent data and conclusions in all chapters.Include several new chapters on modern
图书封面Titlebook: Wine Microbiology; Practical Applicatio Kenneth C. Fugelsang,Charles G. Edwards Textbook 2007Latest edition Springer-Verlag US 2007 Interve
描述.Since publication of the first edition of .Wine Microbiology. in 1997, the volume of new information and concepts has dramatically increased. Even with the tremendous increase in available information, a comprehensive understanding regarding the role of individual microorganisms towards wine quality as well as the impact of complicated interactions between microorganisms and processing techniques is lacking..Wine Microbiology, Second Edition., fills this void. Like the first edition, the book addresses real world problems such as characterization and enumeration of yeast, bacteria and molds common to juice and wine environments and their impact on wine quality and stability. In addition, the potential of solving processing problems through rapid, real-time molecular methods and new applications for using starter cultures of non-Saccharomyces yeast are discussed. The book is a great resource for professionals and students in the field of enology and viticulture. .
出版日期Textbook 2007Latest edition
关键词Intervention; ecology; fermented beverage; microbiology; microorganism; wine; wine microbiology
版次2
doihttps://doi.org/10.1007/978-0-387-33349-6
isbn_softcover978-1-4419-4121-3
isbn_ebook978-0-387-33349-6
copyrightSpringer-Verlag US 2007
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发表于 2025-3-21 21:17:53 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 00:54:02 | 显示全部楼层
, besitzt oder einsetzt. Meistens spricht man anstelle von Unternehmensmitteln von „Produktionsfaktoren“. Indes wird die Frage, was zu den Produktionsfaktoren zählt, unterschiedlich beantwortet: In der Verteilungs- und Wachstumstheorie trennt man meist nur Arbeit und Kapital als Produktionsfaktoren.
发表于 2025-3-22 05:13:49 | 显示全部楼层
erbraucher, die mit der Erzeugung dieser Güter nicht in unmittelbarer Verbindung stehen und infolgedessen ihren Bedarf auf dent „Markte“ decken müssen. Die Güter müssen deshalb vom Erzeuger bis zum letzen Verbraucher einen mehr oder weniger langen Weg zurücklegen, sie müssen „umlaufen“ und bedienen
发表于 2025-3-22 11:34:32 | 显示全部楼层
eit stehengeblieben, wo die materiellen Mittel durch die menschliche Arbeit bereits erzeugt sind, den Konsumenten aber noch nicht erreicht haben. Wir wissen, daß die Produktion an sich nicht das Ziel der menschlichen Bestrebungen ist, daß sie nur insofern Bedeutung und Sinn hat, als sie Mittel zur B
发表于 2025-3-22 15:05:42 | 显示全部楼层
ng), behandelt; hier steht die Statistik der .einkommen im Vordergrund. Auch dabei sind jedoch verschiedene . zu beachten: . einmal sei von der Unterscheidung in . und .einkommen weitgehend abgesehen — insofern, als im Grunde nur das Nominaleinkommen betrachtet wird.). . ist nochmals darauf hinzuwei
发表于 2025-3-22 19:37:18 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 23:33:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 01:22:42 | 显示全部楼层
YeastsBesides Saccharomyces, however there are many other genera and species present during vinifi cation that ultimately impact quality, both positively and negatively (Fleet and Heard, 1993; Fugelsang et al., 1993; Deak and Beuchat, 1996; Loureiro and Malfeito-Ferreira, 2003).
发表于 2025-3-23 07:27:22 | 显示全部楼层
Acetic Acid Bacteriain oxidation of ethanol to acetic acid (the process of acetifi cation). In addition, other odor- and fl avor-active metabolites as well as polysaccharides including dextrans and levans may be formed (Colvin et al., 1977; Tayama et al., 1986). The latter can create problems during post-fermentation clarifi cation and stability.
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