找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Vorlesungen über Vergleichende Anatomie; 4. Lieferung: Ernähr Otto Bütschli,F. Blochmann,C. Hamburger Book 1924 Springer-Verlag Berlin Heid

[复制链接]
查看: 16065|回复: 34
发表于 2025-3-21 18:44:35 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie
副标题4. Lieferung: Ernähr
编辑Otto Bütschli,F. Blochmann,C. Hamburger
视频video
图书封面Titlebook: Vorlesungen über Vergleichende Anatomie; 4. Lieferung: Ernähr Otto Bütschli,F. Blochmann,C. Hamburger Book 1924 Springer-Verlag Berlin Heid
描述Dieser Buchtitel ist Teil des Digitalisierungsprojekts Springer Book Archives mit Publikationen, die seit den Anfängen des Verlags von 1842 erschienen sind. Der Verlag stellt mit diesem Archiv Quellen für die historische wie auch die disziplingeschichtliche Forschung zur Verfügung, die jeweils im historischen Kontext betrachtet werden müssen. Dieser Titel erschien in der Zeit vor 1945 und wird daher in seiner zeittypischen politisch-ideologischen Ausrichtung vom Verlag nicht beworben.
出版日期Book 1924
关键词Anatomie; Ernährung; Gesundheit; Organsysteme
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-662-02133-0
isbn_softcover978-3-662-01838-5
isbn_ebook978-3-662-02133-0
copyrightSpringer-Verlag Berlin Heidelberg 1924
The information of publication is updating

书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie影响因子(影响力)




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie影响因子(影响力)学科排名




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie网络公开度




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie网络公开度学科排名




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie被引频次




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie被引频次学科排名




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie年度引用




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie年度引用学科排名




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie读者反馈




书目名称Vorlesungen über Vergleichende Anatomie读者反馈学科排名




单选投票, 共有 0 人参与投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 21:09:14 | 显示全部楼层
trates for both bacteria and phytoplankton with increasing amounts of sediment. Uptake was suppressed as much as 90 percent for bacteria and 93 percent for phytoplankton at 1200 mg1-. of Trenton Channel sediments compared to bioassays without sediment. Uncontaminated Lake Michigan sediment suppresse
发表于 2025-3-22 04:10:05 | 显示全部楼层
Otto Bütschli,F. Blochmann,C. Hamburgerition to an assess­ ment of technologies, emphasis should be put on an assessment of socio-economic systems. On di~~erent levels, individual and social preferences determine quantities and qualities of production and consumption using economical values, e.g., market prices as regula­ tors. Following this argu978-1-4684-2522-2978-1-4684-2520-8
发表于 2025-3-22 05:44:26 | 显示全部楼层
. As the level of biological organization increases, new properties are added (e.g., nutrient cycling, energy transfer) that are not readily apparent at the lower levels. The measured responses (or end points) will not be the same at all levels of biological organization, making the validation of pr
发表于 2025-3-22 10:30:07 | 显示全部楼层
Otto Bütschli,F. Blochmann,C. HamburgerClearly, in addition to terminating current production of the more toxic and persistent industrial chemicals, it is essential to exploit more effectively the biodegradative capacities of soil microorganisms in order to diminish the consequences of existing and continuing environmental pollution.
发表于 2025-3-22 15:08:33 | 显示全部楼层
ns were characterized kinetically in fluid culture experiments with respect to growth rate and Monod half saturation constant. The growth rates were in the range between 0.02 per hour and 0.25 per hour, and the Monod half saturation constants were in the range between 5·10. g phenanthrene/L and 10.
发表于 2025-3-22 19:04:29 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 23:23:35 | 显示全部楼层
978-3-662-01838-5Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1924
发表于 2025-3-23 02:14:51 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 06:16:48 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-13 11:48
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表