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Titlebook: Viruses in Foods; Sagar M. Goyal Book 20061st edition Springer-Verlag US 2006 Public Health.amines.food safety.food science.food viruses.m

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发表于 2025-3-30 08:16:23 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 15:34:03 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 17:24:46 | 显示全部楼层
Feeling Good, Functioning Well, and Being True: Reflections on Selected Findings from the FORT Rese
发表于 2025-3-30 23:25:18 | 显示全部楼层
Neurovascular Coupling Investigated by Simultaneous Optical Coherence Tomography and Electrophysiolothe capability to probe all layers of the cerebral cortex. Current macroscopic imaging techniques like laser Doppler imaging, diffuse optical tomography, fMRI, and PET lack spatial resolution. While two-photon microscopy is widely used in imaging the brain, it suffers from a lack of depth penetratio
发表于 2025-3-31 04:53:39 | 显示全部楼层
Einleitung,sondere unseres Nervensystems mit seinen Sinnesapparaten, wobei dem Gehirn, vor allem dem Großhirn, eine führende Rolle zuzuerkennen ist. Letztere Zustände lassen sich mit physikalischen und chemischen Methoden untersuchen, und obwohl wir da noch weit von einem vollständigen oder auch nur annähernde
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