找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life; Felipe Richter Reis Book 2014 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s), under exclusiv

[复制链接]
查看: 37827|回复: 35
发表于 2025-3-21 19:05:27 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life
编辑Felipe Richter Reis
视频video
概述There are only a few reports on use of vacuum for drying of food.Includes supplementary material:
丛书名称SpringerBriefs in Applied Sciences and Technology
图书封面Titlebook: Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life;  Felipe Richter Reis Book 2014 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s), under exclusiv
描述In this book, suitable examples of how to increase the shelf life of food materials while preserving their desirable original features are provided.
出版日期Book 2014
关键词Freeze-drying of Food; Microwave-Vacuum Drying; Moisture diffusivity; Shelf Life Increase; Vaccuum Dryin
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-319-08207-3
isbn_softcover978-3-319-08206-6
isbn_ebook978-3-319-08207-3Series ISSN 2191-530X Series E-ISSN 2191-5318
issn_series 2191-530X
copyrightThe Editor(s) (if applicable) and The Author(s), under exclusive license to Springer Nature Switzerl
The information of publication is updating

书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life影响因子(影响力)




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life影响因子(影响力)学科排名




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life网络公开度




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life网络公开度学科排名




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life被引频次




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life被引频次学科排名




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life年度引用




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life年度引用学科排名




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life读者反馈




书目名称Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life读者反馈学科排名




单选投票, 共有 0 人参与投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 23:17:45 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 00:41:49 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 05:23:44 | 显示全部楼层
Introduction to Low Pressure Processes,uality. Summarizing, each one of these processes presents strengths and weaknesses in terms of engineering and quality aspects. The choice for one or other vacuum drying technique will depend on the needs to be fulfilled.
发表于 2025-3-22 11:18:26 | 显示全部楼层
Studies on Microwave-Vacuum Drying of Foods, studied, until nowadays. The evolution of this technique can be confirmed by technical advances introduced over the years such as the use of product rotation, power intermittency, control of product temperature, osmotic pretreatment and improvements on the equipment design.
发表于 2025-3-22 14:05:39 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 17:39:53 | 显示全部楼层
z Deutschland auf die in rascher Folge sich drängenden Hiobsposten, mit banger Sorge sah es den Himmel immer wieder sich bewölken und den unaufhörlichen Regen herniederfallen. Ausgedehnt und groß ist der Schaden gewesen, den sie überschwemmten Gegenden erlitten, gemildert aber wurde er schnell durch
发表于 2025-3-22 22:29:12 | 显示全部楼层
Felipe Richter Reis Der Kampf zwischen Kälte und Wärme wurde nämlich mit großer Heftigkeit und dem wechselndsten Erfolge geführt. Unter der Einwirkung kurzer, unnatürlich warmer Zeitabschnitte im März und April nahm die Vegetation Ansätze rascher Entwickelung, um dann auf lange Zeit unter dem Einflusse niederer Temper
发表于 2025-3-23 01:32:45 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 09:05:35 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-1 13:15
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表