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Titlebook: Unternehmensplanung und Planungsrechnung; Fritz Schubert Book 1981 Springer Fachmedien Wiesbaden 1981 Führungsprozeß.Gestaltungsmöglichkei

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发表于 2025-3-21 17:21:56 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Unternehmensplanung und Planungsrechnung
编辑Fritz Schubert
视频video
图书封面Titlebook: Unternehmensplanung und Planungsrechnung;  Fritz Schubert Book 1981 Springer Fachmedien Wiesbaden 1981 Führungsprozeß.Gestaltungsmöglichkei
出版日期Book 1981
关键词Führungsprozeß; Gestaltungsmöglichkeiten; Planung; Planungsrechnung; Unternehmen; Unternehmensplan; Untern
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-663-12961-5
isbn_softcover978-3-409-00435-0
isbn_ebook978-3-663-12961-5
copyrightSpringer Fachmedien Wiesbaden 1981
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发表于 2025-3-21 21:27:15 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 00:48:18 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 08:29:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 12:02:40 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 13:20:52 | 显示全部楼层
Fritz Schubertcomplexanalysis as well as a subtle introduction to careful mathematical reasoning. To guarantee a student’s progression, more advanced topics are spread out over several lectures.. . This text is based on a on978-3-319-68169-6978-3-319-68170-2Series ISSN 1615-2085 Series E-ISSN 2197-4144
发表于 2025-3-22 19:47:55 | 显示全部楼层
Fritz Schubertccharides (GalOS). The maximum yield of GalOS of 34% was obtained when the degree of lactose conversion was roughly 80%. Hence, this immobilized enzyme can be useful both for the cleavage of lactose at elevated temperatures, and the formation of GalOS, prebiotic sugars that have a number of interesting properties for food applications.
发表于 2025-3-22 23:57:23 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 05:02:01 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 05:55:08 | 显示全部楼层
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