找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C; Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Di

[复制链接]
查看: 29323|回复: 42
发表于 2025-3-21 19:56:32 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C
编辑Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Dieter Neumann
视频video
丛书名称Forschungsberichte des Landes Nordrhein-Westfalen
图书封面Titlebook: Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C;  Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Di
出版日期Book 1966
关键词Forschung; Metall; Stahl; Werkstoff; Werkzeug
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-663-07320-8
isbn_softcover978-3-663-06407-7
isbn_ebook978-3-663-07320-8
copyrightSpringer Fachmedien Wiesbaden 1966
The information of publication is updating

书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C影响因子(影响力)




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C影响因子(影响力)学科排名




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C网络公开度




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C网络公开度学科排名




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C被引频次




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C被引频次学科排名




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C年度引用




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C年度引用学科排名




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C读者反馈




书目名称Streuwertuntersuchungen der Zerspanbarkeit von Werkstücken aus verschiedenen Schmelzen des Stahles C读者反馈学科排名




单选投票, 共有 0 人参与投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 23:51:57 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 00:45:14 | 显示全部楼层
ing known pitfalls...Authoritative and easy-to-use, .Proteomics: Methods and Protocols. will serve as a valuable reference book for laboratories around the world and raise interest in the complex and vital field of proteomics research..978-1-62703-831-7978-1-60761-157-8Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029
发表于 2025-3-22 07:12:46 | 显示全部楼层
atabase searching in proteomics, on through specifc data processing challenges to databases, data standards and data models.978-1-61779-680-7978-1-60761-444-9Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029
发表于 2025-3-22 09:25:44 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 15:18:14 | 显示全部楼层
Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Dieter Neumannatabase searching in proteomics, on through specifc data processing challenges to databases, data standards and data models.978-1-61779-680-7978-1-60761-444-9Series ISSN 1064-3745 Series E-ISSN 1940-6029
发表于 2025-3-22 20:37:30 | 显示全部楼层
Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Dieter Neumannion, the ICAT method could lead to improved detection of proteins that are present in low amounts in samples because, in contrast to 2D gel electrophoresis, any amount of starting material can be used.
发表于 2025-3-22 21:32:16 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 05:18:05 | 显示全部楼层
Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Dieter Neumannion, the ICAT method could lead to improved detection of proteins that are present in low amounts in samples because, in contrast to 2D gel electrophoresis, any amount of starting material can be used.
发表于 2025-3-23 08:02:57 | 显示全部楼层
Herwart Opitz,Wilfried König,Wolf-Dieter Neumannion, the ICAT method could lead to improved detection of proteins that are present in low amounts in samples because, in contrast to 2D gel electrophoresis, any amount of starting material can be used.
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-20 06:26
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表