找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Speeksel, speekselklieren en mondgezondheid; A. Nieuw Amerongen Book 2008Latest edition Bohn Stafleu van Loghum 2008

[复制链接]
楼主: malignant
发表于 2025-3-23 09:56:10 | 显示全部楼层
1 Algemene inleidingUit deze algemene inleiding kunnen de volgende conclusies worden getrokken:
发表于 2025-3-23 16:57:15 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 19:34:48 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 22:58:19 | 显示全部楼层
2 Historisch overzichten en de multifunctionaliteit van speeksel. De essentie van het belang van speekselonderzoek voor het verkrijgen van meer inzicht in het functioneren van de mens, zeker gezien de grote diversiteit van functies die speeksel herbergt, is kort en bondig geformuleerd door Jenkins (1978):..
发表于 2025-3-24 04:17:54 | 显示全部楼层
4 Samenstelling en eigenschappen van speeksel: van dun-vloeibare tot viskeuze mondvloeistof dat zuurneutraliserend werkt en daarmee de ontkalking van tandglazuur tegengaat. Anderzijds resulteert het nuttigen van zoet snoepgoed in een langzaam verlopende, maar langdurige afgifte van viskeus, slijmerig speeksel, waardoor dorstgevoelens worden versterkt.
发表于 2025-3-24 10:04:07 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 12:45:01 | 显示全部楼层
gie van speeksel en mondweefsels uitvoerig aan bod. Nieuw is het hoofdstuk over de vele intrigerende biologische activiteiten van insectenspeeksel. Hiermee biedt deze uitgave een actueel overzicht van de functies van speeksel en de invloed hiervan op de gezondheid van alle mondweefsels..Het boek is
发表于 2025-3-24 18:33:01 | 显示全部楼层
2 Historisch overzichte vloeistof zo complex is dat het maken van een enkel effectief werkend speekselsubstituut onbegonnen werk is. Het beste tot nu toe ontwikkelde speekselsubstituut is nog steeds een ‘slap aftreksel’ van de wondere vloeistof die speeksel is. Ondanks de enorm toegenomen kennis van het secretieproces, d
发表于 2025-3-24 21:27:32 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 23:57:13 | 显示全部楼层
6 Antimicrobiële eiwitten in speekselt mechanisme van antimicrobiële activiteit kent grote verschillen. Zo komen antibacteriële speekseleiwitten voor die alleen een bacterieaggregerende functie hebben, bijvoorbeeld mucinen, agglutinine en prolinerijk glycoproteïne (PRG). Andere eiwitten remmen microbiële enzymsystemen, bijvoorbeeld cys
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-13 06:37
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表