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Titlebook: Science and Technology of Fibers in Food Systems; Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi Book 2020 Springer Nature Switzerland

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楼主: FROM
发表于 2025-3-30 08:54:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 13:34:07 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 18:09:41 | 显示全部楼层
Enzymatic Processes of Dietary Fibers, etc., and also for modifying their functional and/or nutritional properties. Enzymes involved in enzymatic processes to extract and modify fibers as well as fiber-enriched products and by-products are reviewed and discussed in this chapter.
发表于 2025-3-30 20:54:22 | 显示全部楼层
1571-0297 on both traditional and new fiber rich sources including th.This text provides comprehensive coverage of fibers used in food formulations, starting with the understanding of their basic chemical structure and how they are present and organized in the cell wall structure, their physicochemical and f
发表于 2025-3-31 04:41:37 | 显示全部楼层
individuelle Lebensführung sowie soziale Teilhabe als zeitlich-biographisch, sozial und sachlich-inhaltlich kontingent interpretiert (vgl. Luhmann 1997). Dabei müsste man auch von der Kontingenz der Konzepte ‚Ausbildung’ und ‚Erwerbsarbeit’ ausgehen. Vogel zeichnet ein anderes Bild, indem er zeigt:
发表于 2025-3-31 05:01:06 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-31 10:50:48 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-31 14:11:59 | 显示全部楼层
Sergio O. Serna Saldívar,Fabiola E. Ayala Sotorenzen gesellschaftlicher Teilhabe wieder ins Zentrum der sozialwissenschaftlichen Aufmerksamkeit geraten ist. Bis weit in die 80er-Jahre des kürzlich zu Ende gegangenen 20. Jahrhunderts konnte noch wie selbstverständlich davon ausgegangen werden, dass die (international) prosperierende Wirtschaft n
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