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Titlebook: Science and Technology of Fibers in Food Systems; Jorge Welti-Chanes,Sergio O. Serna-Saldívar,Viridi Book 2020 Springer Nature Switzerland

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楼主: FROM
发表于 2025-3-23 13:05:24 | 显示全部楼层
Paola Vitaglione,Ilario Mennellarmen, erhält immer noch der Teil der arbeitslosen Bevölkerung, der zuvor für einen längeren Zeitraum sozialversicherungspflichtig beschäftigt war, höhere staatliche Leistungen als der Teil, der schon länger arbeitslos ist bzw. nie erwerbstätig war. Der Zugang zum Arbeitsmarkt und zu einer stabilen B
发表于 2025-3-23 17:18:57 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 21:04:43 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 22:35:22 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 04:27:35 | 显示全部楼层
1571-0297 od Systems. integrates knowledge of fibers from their basic structural and property aspects and the applications of these ingredients to extraction process analysis, modification and feasibility for use at the 978-3-030-38656-6978-3-030-38654-2Series ISSN 1571-0297 Series E-ISSN 2628-8095
发表于 2025-3-24 10:29:50 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 12:09:13 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 15:46:30 | 显示全部楼层
Resistant Starchby other chemical reagents or enzymes. RS5 products are partially crystalline amylose-lipid complexes. RS products have been successfully incorporated into bakery and beverage products. The health benefits achieved when a RS product replaces some of the flour or starch in a food formulation are rela
发表于 2025-3-24 20:28:58 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 00:40:23 | 显示全部楼层
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