找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: New Techniques in the Analysis of Foods; Michael H. Tunick,Samuel A. Palumbo,Pina M. Fratam Book 1998 Springer Science+Business Media New

[复制链接]
楼主: 一个希拉里
发表于 2025-3-25 04:21:18 | 显示全部楼层
Vijay K. Juneja,Arthur J. Millern Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerläßlich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value­ Management hat die Probleme der E
发表于 2025-3-25 07:29:18 | 显示全部楼层
Scott M. Russelln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerläßlich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value­ Management hat die Probleme der E
发表于 2025-3-25 12:23:28 | 显示全部楼层
Lori N. Cotton,Douglas L. Marshalln Erweiterung. Kenntnisse über den Wert eines gesamten Unternehmens sind darüber hinaus unerläßlich für die Erfolgsbeurteilung des Managements, ja auch der Aufsichtsorgane. Die in den letzten Jahren international intensiv gefiihrte Diskussion über Shareholder-Value­ Management hat die Probleme der E
发表于 2025-3-25 19:53:10 | 显示全部楼层
Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheesedeveloped in our laboratory has been scaled up and tested in schools. and is now being served on pizzas in the National School Lunch Program.. We have conducted studies with different cooking temperatures and homogenization pressures to determine the effects on casein breakdown, rheological properti
发表于 2025-3-25 22:41:12 | 显示全部楼层
Confocal Microscopy of Breadation and distribution of cereal components which in turn related to their functionality in baked goods such as bread (1,2,3,4). Laser Scanning Confocal Microscopy (LSCM) is unlike other light microscopy techniques (e.g. fluoresence, bright field and polarized light) in which non-coherent light is a
发表于 2025-3-26 00:26:25 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 06:28:23 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 11:04:51 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 14:42:09 | 显示全部楼层
Phase Transitions of Soy Globulins and the Development of State Diagrams have been reported to be key components in determining functional properties of soy products (1–6) and to be distinctly different in their functional properties. 11S protein was reported to make harder gels, to form larger aggregates, and to expand more on heating than 7S (7). Ning and Villota (8)
发表于 2025-3-26 18:16:51 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-19 07:33
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表