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Titlebook: Media and Food Industries; The New Politics of Michelle Phillipov Book 2017 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017 food medi

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发表于 2025-3-21 17:07:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Media and Food Industries
副标题The New Politics of
编辑Michelle Phillipov
视频video
概述The first book-length study to focus on the food and media industries as key drivers of change in contemporary food cultures.Demonstrates how relationships between media, food industries and food poli
图书封面Titlebook: Media and Food Industries; The New Politics of  Michelle Phillipov Book 2017 The Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017 food medi
描述.This volume is the first to combine textual analysis of food media texts with interviews with media production staff, reality TV contestants, celebrity chefs, and food producers and retailers across the artisan-conventional spectrum. Intensified media interest in food has seen food politics become a dominant feature of popular media—from television and social media to cookbooks and advertising. This is often thought to be driven by consumers and by new ethics of consumption, but .Media and Food Industries. reveals how contemporary food politics is also being shaped by political and economic imperatives within the media and food industries.  It explores the behind-the-scenes production dynamics of contemporary food media to assess the roles of—and relationships between—media and food industries in shaping new concerns and meanings with respect to food..
出版日期Book 2017
关键词food media studies; food production and consumption; ethics of food production; provenance of food; food
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-319-64101-0
isbn_softcover978-3-319-87723-5
isbn_ebook978-3-319-64101-0
copyrightThe Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017
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发表于 2025-3-21 22:40:39 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 00:52:40 | 显示全部楼层
978-3-319-87723-5The Editor(s) (if applicable) and The Author(s) 2017
发表于 2025-3-22 06:34:28 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 11:30:07 | 显示全部楼层
Michelle PhillipovErfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivitäten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt prägnant Er
发表于 2025-3-22 14:53:18 | 显示全部楼层
Michelle PhillipovErfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivitäten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt prägnant Er
发表于 2025-3-22 19:44:41 | 显示全部楼层
Erfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivitäten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt prägnant Er
发表于 2025-3-22 21:32:20 | 显示全部楼层
Michelle PhillipovErfolge bringt unter Berücksichtigung der zentralen Rolle der sog. weichen Faktoren. Ein Schwerpunkt des Buches bildet das Vorgehen mit den jeweiligen Phasen in Outsourcingprojekten.Pro Phase werden die wichtigsten Aktivitäten mit den zu erzielenden Ergebnissen beschrieben..Das Buch gibt prägnant Er
发表于 2025-3-23 03:44:33 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 06:00:52 | 显示全部楼层
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