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Titlebook: Intellectual Property in the Food Technology Industry; Protecting Your Inno Ryan W. O¿Donnell,John J. O¿Malley,Gerald B. Halt, Book 2008 Sp

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发表于 2025-3-21 17:20:42 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Intellectual Property in the Food Technology Industry
副标题Protecting Your Inno
编辑Ryan W. O¿Donnell,John J. O¿Malley,Gerald B. Halt,
视频videohttp://file.papertrans.cn/470/469231/469231.mp4
概述First book to explain what needs to be considered for a food product‘s lifespan.Teaches methods on how to pro-actively reduce potential problems.Includes supplementary material:
图书封面Titlebook: Intellectual Property in the Food Technology Industry; Protecting Your Inno Ryan W. O¿Donnell,John J. O¿Malley,Gerald B. Halt, Book 2008 Sp
描述.Considering the effort and funding devoted to a company‘s success, understanding Intellectual Property rights patents, trade secrets, trademarks, and licensing is essential. Establishing appropriate internal policies from the outset can prevent companies from learning a costly and painful lesson in the courtroom. With Intellectual Property in the Food Technology Industry, currently the only book of its kind focusing specifically on the food industry, one will learn what to consider throughout the various creative phases of a product‘s lifespan from initial research and development initiatives through post-production. Readers will have an understanding of the intellectual property protections afforded to U.S. corporations, methods to pro-actively reduce potential problems, and guidelines for future considerations to reduce legal spending, prevent IP theft, and allow for greater profitability from corporate innovation and inventiveness..
出版日期Book 2008
关键词food; food industry; food technology
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-0-387-77389-6
isbn_softcover978-0-387-77388-9
isbn_ebook978-0-387-77389-6
copyrightSpringer-Verlag New York 2008
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发表于 2025-3-21 22:13:16 | 显示全部楼层
Ryan W. O’Donnell,John J. O’Malley,Randolph J. Huis,Gerald B. Halt Jrörenden Einfluß der primären ß-Strahlen zu vermeiden und ebenso die Wirkung der .-Strahlen, welche sekundär überall dort entstehen, wo .-Strahlen durch die Materie hindurchgehen. Man kann dies nur dadurch erreichen, daß man die ganze Versuchsanordnung (Strahlenquelle, Schirme, photographische Platte
发表于 2025-3-22 02:51:07 | 显示全部楼层
Ryan W. O’Donnell,John J. O’Malley,Randolph J. Huis,Gerald B. Halt Jrörenden Einfluß der primären ß-Strahlen zu vermeiden und ebenso die Wirkung der .-Strahlen, welche sekundär überall dort entstehen, wo .-Strahlen durch die Materie hindurchgehen. Man kann dies nur dadurch erreichen, daß man die ganze Versuchsanordnung (Strahlenquelle, Schirme, photographische Platte
发表于 2025-3-22 07:45:54 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 12:18:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 16:14:36 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 20:23:43 | 显示全部楼层
Ryan W. O’Donnell,John J. O’Malley,Randolph J. Huis,Gerald B. Halt Jr.nktionen zukommen und muß an Stelle hierarchischer Steuerung des Staates die Kooperation zwischen staatlichen, kommunalen und gesellschaftlichen Akteuren treten (steuerungstheoretischer Diskurs). Mit Regionalisierung werden auch normative Zukunftsentwürfe verbunden. Ausgehend von einem ganzheitliche
发表于 2025-3-22 23:00:56 | 显示全部楼层
Ryan W. O’Donnell,John J. O’Malley,Randolph J. Huis,Gerald B. Halt Jren Investmentbanken und Hedge-Fonds einfach nicht gut genug sind. An diesen Mix aus Ehrfurcht und Geringschätzung sind die MitarbeiterInnen gewöhnt. Jedoch derart im Zentrum des öffentlichen Interesses zu stehen ist für sie eine völlig neue Erfahrung.
发表于 2025-3-23 01:43:49 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 08:32:29 | 显示全部楼层
Ryan W. O’Donnell,John J. O’Malley,Randolph J. Huis,Gerald B. Halt Jrr Finanzmärkte auf den Punkt gebracht.. Jedoch findet diese Debatte unter veränderten Vorzeichen statt: Eine Rückkehr zum Bretton-Woods-System und damit einer staatszentrierten Organisation globaler Finanzmärkte scheint ausgeschlossen. So haben Norbert Walter und Bernhard Speyer, wie viele andere zu
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