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Titlebook: Innovations in Food Technology; Current Perspectives Pragya Mishra,Raghvendra Raman Mishra,Charles Oluw Book 2020 Springer Nature Singapore

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楼主: Debilitate
发表于 2025-3-26 22:10:44 | 显示全部楼层
Reshma Saroj,Radha Kushwaha,Vinita Puranik,Devinder Kaurit Glasnost und Perestroika in der Sowjetunion begann, der 1989 in die Revolutionen in Mittel-Ost-und Südosteu­ ropa mündete und 1991 zum Ende der einstmaligen "Vorhut der Weltrevolution", der Sowjetunion führte, die Demokratie stehen? 2. Wie stellt sich die Zukunft der etablierten Demokratien des W
发表于 2025-3-27 05:12:15 | 显示全部楼层
gehend und aus vielen unterschiedlichen Gesichtspunkten heraus zu disku­ tieren. Wir haben im Vorjahr 2008 das Thema der Entschleunigung beleuchtet und es war fast wie eine Vorahnung, dass diese Entschleunigung gerade auf dem Wirt­ schaftssektor im Ubermalie - wenn auch ungewollt - eingetroffen isr,
发表于 2025-3-27 07:39:25 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 10:18:51 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 16:30:48 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-27 19:07:12 | 显示全部楼层
Cereal β Glucan as a Functional Ingredient glucan has gained renewed interest in the food industry due to their diverse physicochemical properties that aid in development of new cereal products. To meet the rising demand of the consumer for functional food, modern food technology aimed at utilizing β glucan for the development of new produc
发表于 2025-3-27 21:58:24 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 02:36:41 | 显示全部楼层
Exopolysaccharides Derived from Beneficial Microorganisms: Antimicrobial, Food, and Health Benefitsn in the production of fermented food such as water-binding agents, thickeners, gelling, stabilizers, and emulsifiers. Therefore, this chapter discusses the recent advances in the application of exopolysaccharides obtained from beneficial microorganism and their wide application in the medical and f
发表于 2025-3-28 09:17:24 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 13:55:24 | 显示全部楼层
Microbial Laccase Production and Its Industrial Applicationsolorization in textile industries, dough making and softening in food industries, and clarification and removal of haze formation in beer, wine, and juices industries, as well as in bioremediation process for degradation of pesticides and herbicides and removal of toxic pollutant which are the major
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