找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelie

[复制链接]
查看: 53985|回复: 35
发表于 2025-3-21 18:07:35 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020
副标题Dieetleer en Voeding
编辑Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelien Schu
视频video
图书封面Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Caroelie
描述Het .Informatorium voor voeding en diëtetiek. is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek.
出版日期Book 2020Latest edition
关键词Adviezen; Voeding; Voedingsadviezen; Dieet; Informatie
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-90-368-2537-5
isbn_softcover978-90-368-2536-8
isbn_ebook978-90-368-2537-5
copyrightBohn Stafleu van Loghum is een imprint van Springer Media B.V., onderdeel van Springer Nature 2020
The information of publication is updating

书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020影响因子(影响力)




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020影响因子(影响力)学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020网络公开度




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020网络公开度学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020被引频次




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020被引频次学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020年度引用




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020年度引用学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020读者反馈




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek – Supplement 105 – augustus 2020读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0.00%

Better Implies Difficulty

 

1票 100.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

0票 0.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 21:31:46 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 00:27:29 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 04:34:54 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 08:59:27 | 显示全部楼层
Water,r dit is afhankelijk van diverse factoren. Verstoring van de vochtbalans kan zowel leiden tot een tekort aan water (dehydratie) als een overmaat aan water (waterintoxicatie). Deze fenomenen vergen een verschillende behandeling.
发表于 2025-3-22 14:14:32 | 显示全部楼层
eagieren sollen. Sollten die Hypothesen die zukünftige Entwicklung richtig einschätzen, könnten sie auf ein gewachsenes und profitableres Online-Geschäft hoffen, u.U. umso mehr, je früher sie den Einstieg in das Breitband-Zeitalter vollziehen. Der Zusammenhang zwischen den erwarteten Kaufverhaltensä
发表于 2025-3-22 18:21:17 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 23:55:50 | 显示全部楼层
M. H. Schipper-Dijk,D. T. J. M. Smietche Synchronisierung des Zustandes der physischen Ressourcen mit ihrer Abbildung in IT-Systemen. Dies führt zu Effizienzgewinnen durch die Vermeidung von Fehlern, die Einsparung manueller Tätigkeiten sowie die Beschleunigung von Abläufen. Mit diesen Eigenschaften besitzt die Technologie das Potenzia
发表于 2025-3-23 01:37:22 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 06:10:41 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-18 22:56
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表