找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Jolanda van Du Book 2014Latest edition Bo

[复制链接]
查看: 36165|回复: 35
发表于 2025-3-21 17:35:26 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek
副标题Dieetleer en Voeding
编辑Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Jolanda van Du
视频video
概述Is systematisch opgebouwd.Het standaardwerk voor voeding en diëtetiek.Met online toegang tot een handig zoeksysteem
图书封面Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Jolanda van Du Book 2014Latest edition Bo
描述Het Informatorium voor voeding en diëtetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en diëtetiek. Dit standaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek..In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:.- Chemische voedselveiligheid.- Levensmiddelenwetgeving.- Mineralen en spoorelementen.- Orale voeding met een aangepaste consistentie.- Voeding bij hemato-oncologische ziekten.
出版日期Book 2014Latest edition
关键词Dietetiek; Voeding; Voedingsadviezen; Voedingssupplementen
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-90-368-0697-8
isbn_softcover978-90-368-0696-1
isbn_ebook978-90-368-0697-8
copyrightBohn Stafleu van Loghum 2014
The information of publication is updating

书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek影响因子(影响力)




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek影响因子(影响力)学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek网络公开度




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek网络公开度学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek被引频次




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek被引频次学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek年度引用




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek年度引用学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek读者反馈




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

1票 100.00%

Better Implies Difficulty

 

0票 0.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

0票 0.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 21:05:18 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 01:36:21 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 07:47:45 | 显示全部楼层
Schildklieraandoeningen,aspecifiek en worden daarom niet altijd direct herkend. Vrijwel alle schildklieraandoeningen zijn goed te behandelen..Jodium is een belangrijke bouwsteen voor de schildklierhormonen thyroxine (T.) en tri-jodothyronine (T.)..In de laatste jaren is meer bekend geworden over het belang van selenium voo
发表于 2025-3-22 11:25:07 | 显示全部楼层
Voedingsadviezen bij lithiumgebruik,stoornissen voorkomen of verminderen in hevigheid. Het middel is bij 70-80 procent van de gebruikers effectief. Aanvankelijk zijn er vaak bijwerkingen, zoals gastro-intestinale klachten en tremor. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal na enkele weken. Bijwerkingen op het urineconcentrerend vermogen (
发表于 2025-3-22 16:41:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 18:06:59 | 显示全部楼层
Book 2014Latest editionandaardwerk voor iedere diëtist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficiënt antwoorden op vragen vindt over voeding en diëtetiek..In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:.- Chemische voedselveiligheid.- Levensmiddelenwetgevin
发表于 2025-3-23 01:12:11 | 显示全部楼层
,Voeding bij stoma’s,en van de voedingstoestand en het ontlastingspatroon en het omgaan met producten die gas-, geur- en kleurvorming kunnen veroorzaken. De diëtist kan patiënten adviseren over de inname van vocht en vezels en past de adviezen aan op de klachten, het gewichtsverloop en de voedingsvoorkeuren van de patiënt.
发表于 2025-3-23 01:40:36 | 显示全部楼层
n diëtetiek..In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:.- Chemische voedselveiligheid.- Levensmiddelenwetgeving.- Mineralen en spoorelementen.- Orale voeding met een aangepaste consistentie.- Voeding bij hemato-oncologische ziekten.978-90-368-0696-1978-90-368-0697-8
发表于 2025-3-23 09:13:29 | 显示全部楼层
,Evidence-based diëtetiek,elen systematisch worden beoordeeld. Verder geeft het hoofdstuk praktische adviezen om het evidence-based werken tot een vast onderdeel van het eigen handelen te maken. Dit hoofdstuk gaat niet over het zelf opzetten van onderzoek, wel over het interpreteren van onderzoek.
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-24 05:57
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表