找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Jolanda van Du Book 2014Latest edition Bo

[复制链接]
查看: 41197|回复: 38
发表于 2025-3-21 19:32:48 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek
副标题Dieetleer en Voeding
编辑Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Jolanda van Du
视频video
概述Is systematisch opgebouwd.Het standaardwerk voor voeding en diëtetiek.Met online toegang tot een handig zoeksysteem.Includes supplementary material:
图书封面Titlebook: Informatorium voor Voeding en Diëtetiek; Dieetleer en Voeding Majorie Former,Gerdie van Asseldonk,Jolanda van Du Book 2014Latest edition Bo
描述Het Informatorium voor voeding en dietetiek is een systematisch naslagwerk met alles wat men moet weten op het gebied van voeding en dietetiek. Dit standaardwerk voor iedere dietist is online toegankelijk gemaakt via een geavanceerd zoeksysteem, waardoor men altijd snel en efficient antwoorden op vragen vindt over voeding en dietetiek..In dit supplement komen de volgende hoofdstukken aan bod:.- Methodisch handelen.- Eenduidig taalgebruik bij het diagnostisch en therapeutisch handelen van de diëtist.- Meetinstrumenten voor de diëtetiek.- Diabetes mellitus en zwangerschap.- Koolhydraten.- Voeding bij de ziekte van Parkinson.
出版日期Book 2014Latest edition
关键词diëtetiek; diëtist; voeding; voedingsdeskundigen
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-90-368-0713-5
isbn_softcover978-90-368-0712-8
isbn_ebook978-90-368-0713-5
copyrightBohn Stafleu van Loghum 2014
The information of publication is updating

书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek影响因子(影响力)




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek影响因子(影响力)学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek网络公开度




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek网络公开度学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek被引频次




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek被引频次学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek年度引用




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek年度引用学科排名




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek读者反馈




书目名称Informatorium voor Voeding en Diëtetiek读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0.00%

Better Implies Difficulty

 

1票 100.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

0票 0.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 23:59:04 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 02:12:19 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 05:31:29 | 显示全部楼层
,Meetinstrumenten voor de diëtetiek,an de cliënt bij de start van het diëtistisch zorgproces en zijn de geformuleerde behandeldoelen gerealiseerd? Het stappenplan dat in dit hoofdstuk wordt beschreven bestaat uit tien stappen die als leidraad worden gebruikt om te komen tot de keuze van het beste meetinstrument. Na de selectie volgt d
发表于 2025-3-22 09:38:15 | 显示全部楼层
Diabetes mellitus en zwangerschap,caties bij moeder en kind afhankelijk van de diabetesinstelling en de van tevoren aanwezige complicaties bij de moeder. Het risico hangt onder andere samen met de bloedglucoseregulatie rond de conceptie. Bij normoglykemie in deze periode is de kans op een aangeboren afwijking kleiner, maar nog altij
发表于 2025-3-22 16:38:28 | 显示全部楼层
Koolhydraten,edingsdeskundigen relevant zijn, komen aan de orde. Koolhydraten worden onderverdeeld in drie hoofdgroepen: mono- en disachariden, oligosachariden en polysachariden. Van deze hoofdgroepen worden de chemische structuur, de functie in het menselijk lichaam en de bronnen besproken. Vervolgens wordt ing
发表于 2025-3-22 21:05:48 | 显示全部楼层
Voeding bij de ziekte van Parkinson,en. De therapie bestaat uit een medicamenteuze en een niet-medicamenteuze component. Bij de behandeling zijn verschillende disciplines betrokken. Door zowel de ziekte zelf als door de medicamenteuze therapie kunnen (voedings)problemen, zoals obstipatie, kauw- en slikstoornissen en onder- en overgewi
发表于 2025-3-22 21:35:52 | 显示全部楼层
,Meetinstrumenten voor de diëtetiek,ien er geen objectief meetinstrument en geen algemeen geaccepteerde normwaarden beschikbaar zijn, is de diëtist aangewezen op eigen subjectieve (persoonsafhankelijke) waarnemingen; een professioneel oordeel van de diëtist.
发表于 2025-3-23 03:15:10 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 09:33:53 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-6-9 14:13
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表