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Titlebook: Hybride Kriegsführung; Zukunft und Technolo Ralph Thiele Book 2023 Der/die Herausgeber bzw. der/die Autor(en), exklusiv lizenziert an Sprin

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楼主: Helmet
发表于 2025-3-23 10:07:40 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 15:34:53 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 19:26:13 | 显示全部楼层
Ralph ThieleEntwickelt einen konzeptionellen Überblick über die künftigen Herausforderungen im Zusammenhang.Bietet einen systemischen Überblick darüber, wie neue, bahnbrechende.Wohlstand in den kommenden Jahren
发表于 2025-3-24 00:55:55 | 显示全部楼层
http://image.papertrans.cn/h/image/430217.jpg
发表于 2025-3-24 06:20:45 | 显示全部楼层
Schlussfolgerungen,ksamen, scheinbar risikoarmen Machtinstrument böswilliger Akteure entwickelt. Dies stellt eine Bedrohung für die NATO, die EU als Ganzes, die einzelnen Mitgliedstaaten und ihr weiteres Umfeld dar. Die Dynamik neuer Technologien hat jedoch nicht nur negative Folgen.
发表于 2025-3-24 09:21:50 | 显示全部楼层
omposition responses and marked species differences in milk fat yield response. Recently, the characterization of lipogenic genes in ruminant species allowed . studies focused on the effect of nutrition on mammary expression of these genes, in cows (mainly fed milk fat-depressing diets) and goats (f
发表于 2025-3-24 13:41:43 | 显示全部楼层
Ralph Thieleognition receptors (PRRs), such as the Toll-like receptor (TLR) family of proteins, enable this system to recognize and interact with a number of microbial components and endogenous host proteins. In the healthy host, such interactions culminate in tolerance to self-antigen, dietary antigen, and com
发表于 2025-3-24 18:35:01 | 显示全部楼层
Johann Schmidomposition responses and marked species differences in milk fat yield response. Recently, the characterization of lipogenic genes in ruminant species allowed . studies focused on the effect of nutrition on mammary expression of these genes, in cows (mainly fed milk fat-depressing diets) and goats (f
发表于 2025-3-24 20:14:01 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-24 23:29:01 | 显示全部楼层
Ralph Thieleded milk products and the identification of components in food which have health benefits. Bioactive Components of Milk provides an overview of these derived components and their diverse activities including: the stimulation of beneficial microflora, alerting the immune system to the presence of pot
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