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Titlebook: High-Performance Networks for Multimedia Applications; Andre Danthine,Otto Spaniol,Domenico Ferrari Book 1999 Springer Science+Business Me

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发表于 2025-3-21 19:14:24 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称High-Performance Networks for Multimedia Applications
编辑Andre Danthine,Otto Spaniol,Domenico Ferrari
视频video
图书封面Titlebook: High-Performance Networks for Multimedia Applications;  Andre Danthine,Otto Spaniol,Domenico Ferrari Book 1999 Springer Science+Business Me
描述.High-Performance Networks for Multimedia Applications.presents the latest research on the services and protocols fornetworks providing the communication support for distributedmultimedia applications. .The need for end-to-end QoS for these multimedia applications israising the stakes for a powerful shaping and scheduling in thenetwork adapter. It is also creating a need for new services at theATM layer, CBR and VBR being augmented by UBR, ABR and GFR which haveto be evaluated in the TCP/IP environment of today and tomorrow. .With the pressure of all the new technologies available today, thebackbone architecture needs to be revisited and the success of theTCP/IP must not eliminate the possibility of adding a native ATMaccess to it. .Most of the research in communication services such as IntServ,DiffServ and Native ATM is driven by the requirements of multimediasystems and this book illustrates the new emphasis by bringingtelecommunication and computer communication experts together withapplication designers. This is particularly true for the securityissues also addressed here. .Last but not least, modeling techniques and mathematical models areessential to assess the performance of
出版日期Book 1999
关键词ATM; Backbone; Hub; Local Area Network; Performance; QoS; Quality of Service; Quality of Service (QoS); Swit
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-1-4615-5541-4
isbn_softcover978-1-4613-7533-3
isbn_ebook978-1-4615-5541-4
copyrightSpringer Science+Business Media Dordrecht 1999
The information of publication is updating

书目名称High-Performance Networks for Multimedia Applications影响因子(影响力)




书目名称High-Performance Networks for Multimedia Applications影响因子(影响力)学科排名




书目名称High-Performance Networks for Multimedia Applications网络公开度




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书目名称High-Performance Networks for Multimedia Applications年度引用




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发表于 2025-3-21 21:27:13 | 显示全部楼层
book illustrates the new emphasis by bringingtelecommunication and computer communication experts together withapplication designers. This is particularly true for the securityissues also addressed here. .Last but not least, modeling techniques and mathematical models areessential to assess the performance of978-1-4613-7533-3978-1-4615-5541-4
发表于 2025-3-22 01:16:26 | 显示全部楼层
High-Performance Networks for Multimedia Applications
发表于 2025-3-22 06:38:14 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 09:44:16 | 显示全部楼层
Per Gunningberg,Jochen Schiller war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefelsäure angesäuert und die ausgeschiedene Fettsäure von der wässerigen Lösung, die zum Nachweis der Essigsäure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fettsäure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
发表于 2025-3-22 13:19:41 | 显示全部楼层
Olivier Bonaventure war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefelsäure angesäuert und die ausgeschiedene Fettsäure von der wässerigen Lösung, die zum Nachweis der Essigsäure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fettsäure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
发表于 2025-3-22 18:37:47 | 显示全部楼层
Sam Manthorpe,Jean-Yves Le Boudec war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefelsäure angesäuert und die ausgeschiedene Fettsäure von der wässerigen Lösung, die zum Nachweis der Essigsäure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fettsäure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
发表于 2025-3-23 01:07:24 | 显示全部楼层
Otto Spaniol,Marko Schuba war. Das Filtrat wurde eingeengt, mit verdünnter Schwefelsäure angesäuert und die ausgeschiedene Fettsäure von der wässerigen Lösung, die zum Nachweis der Essigsäure benutzt wurde, getrennt. Die ausgeschiedene Fettsäure wurde in das Amid übergeführt, das sich durch den Schmelzpunkt von 98—99° und n
发表于 2025-3-23 04:42:44 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 07:47:53 | 显示全部楼层
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