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Titlebook: Handbook of Olive Oil; Analysis and Propert Ramón Aparicio,John Harwood Book 2013Latest edition Springer Science+Business Media New York 20

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楼主: ATE
发表于 2025-3-30 10:12:58 | 显示全部楼层
Book 2013Latest editionthis new edition re-analyzes in two new chapters the role of lipids, in general, and olive oil, in particular, in nutrition and health. In addition, the methodologies developed for determining sensory quality, olive oil oxidation, and deep-frying are extensively described and discussed. The role of
发表于 2025-3-30 15:49:51 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 18:24:57 | 显示全部楼层
Claudia Delgado,Metta Santosa,Jean-Xavier Guinard bietet im Aufgabenteil A die Chance, das richtige Be arbeiten von MC Fragen zu trainieren. Die Aufgaben des Teils B und C in diesem Buch grenzen die Antworten eindeutig ein. Die Vorgaben zu den Fallstudien geben klare Hinweise zu richtigen Lösungsansä978-3-8349-0525-3978-3-8349-9614-5
发表于 2025-3-30 23:54:13 | 显示全部楼层
, in particular, in nutrition and health. In addition, the methodologies developed for determining sensory quality, olive oil oxidation, and deep-frying are extensively described and discussed. The role of 978-1-4899-7724-3978-1-4614-7777-8
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