找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Beroepspraktijkvorming Zorghulp; Praktijkopdrachten v Nicolien Halem,Henny Leeuw,Johan Wout Textbook 2008Latest edition Bohn Stafleu van Lo

[复制链接]
楼主: 老鼠系领带
发表于 2025-3-28 15:26:12 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-28 19:38:46 | 显示全部楼层
Jugendliche mit schlechteren Startchancen,Maaltijden zijn voor de meeste mensen vaste en gezellige momenten van de dag. Met zorg klaargemaakt en aantrekkelijk opgediend eten smaakt beter. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor een kopje koffie, thee of een glas sap of frisdrank.
发表于 2025-3-28 22:59:36 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-29 03:04:31 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-29 10:42:09 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-29 13:11:28 | 显示全部楼层
https://doi.org/10.1007/978-3-322-80900-1Elke dag leer je. Soms gebeurt dit tijdens je dagelijkse werk en soms wordt er speciaal een middag of dag voor georganiseerd.
发表于 2025-3-29 17:56:45 | 显示全部楼层
B Kennismaking en introductieJe staat nu aan het begin van je stage/BPV-periode. De eerste tijd zul je veel beleven en nieuwe dingen gaan leren. Je gaat werken aan opdrachten die nodig zijn om je leerdoelen en competenties te behalen. . en . je gaat leren bespreek je regelmatig met je werkbegeleider.
发表于 2025-3-29 20:38:20 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-30 03:37:19 | 显示全部楼层
7 Eten en drinken klaarmakenMaaltijden zijn voor de meeste mensen vaste en gezellige momenten van de dag. Met zorg klaargemaakt en aantrekkelijk opgediend eten smaakt beter. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor een kopje koffie, thee of een glas sap of frisdrank.
发表于 2025-3-30 05:55:39 | 显示全部楼层
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-6-29 05:07
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表