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Titlebook: Zulässige Fremdstoffe und Zusatzstoffe für Lebensmittel in der Bundesrepublik Deutschland; A. Petritschek-Schillinger Book 1967 Springer-V

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发表于 2025-3-21 19:20:00 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Zulässige Fremdstoffe und Zusatzstoffe für Lebensmittel in der Bundesrepublik Deutschland
编辑A. Petritschek-Schillinger
视频video
出版日期Book 1967
关键词Lebensmittel; Fremdstoffe; Zusatzstoffe
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-642-88738-3
isbn_ebook978-3-642-88738-3
copyrightSpringer-Verlag Berlin Heidelberg 1967
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发表于 2025-3-21 22:27:23 | 显示全部楼层
Zulässige Fremdstoffe und Zusatzstoffe für Lebensmittel in der Bundesrepublik Deutschland978-3-642-88738-3
发表于 2025-3-22 01:10:18 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 07:31:29 | 显示全部楼层
https://doi.org/10.1007/978-3-642-88738-3Lebensmittel; Fremdstoffe; Zusatzstoffe
发表于 2025-3-22 12:43:25 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 14:27:06 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 18:12:06 | 显示全部楼层
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发表于 2025-3-22 22:25:21 | 显示全部楼层
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发表于 2025-3-23 02:12:53 | 显示全部楼层
T. Arndtfracture is a direct source of infection. An additional enabling factor, such as an unstable implant, must be present in such cases for infection to occur. Thus one should be selective about removing a third molar or other tooth in the fracture line (see p. 199) and giving prophylactic antibiotics f
发表于 2025-3-23 07:31:54 | 显示全部楼层
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