找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Water and the Cell; Gerald H. Pollack,Ivan L. Cameron,Denys N. Wheatle Book 2006 Springer Science+Business Media B.V. 2006 Chirality.Heliu

[复制链接]
查看: 36898|回复: 74
发表于 2025-3-21 17:00:34 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Water and the Cell
编辑Gerald H. Pollack,Ivan L. Cameron,Denys N. Wheatle
视频video
概述Unique book dealing with water.Contributions by world experts
图书封面Titlebook: Water and the Cell;  Gerald H. Pollack,Ivan L. Cameron,Denys N. Wheatle Book 2006 Springer Science+Business Media B.V. 2006 Chirality.Heliu
描述This edited volume deals with the state of water in the vicinity of biological interfaces, both intracellular and extracellular. This issue is of critical importance, for the cell is extremely crowded with interfaces, and as a result practically all cell water is interfacial. The character, or state, of this water may therefore be central to cell function. What is meant by the ‘state of water?’ Few would question that water coming out of a household tap is a liquid, but water in an ice cube is something altogether different: it is a solid that floats on tap water (also known as bulk water). It is water in the solid state. The fact that ice floats is an indication that it is less dense than water. Clearly, the physical properties are different. Water molecules below 0 C form a crystal. In this crystal, the two positively charged hydrogen atoms of water bind to the double negative charges of oxygen atoms of two adjacent water molecules. The resulting crystal lattice is arranged in such a way as to be less dense than tap water, and constituent water molecules are also less mobile.
出版日期Book 2006
关键词Chirality; Helium-Atom-Streuung; Interfacial water; STEM; Structured water; Water; biomechanics; biopolymer
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/1-4020-4927-7
isbn_softcover978-90-481-7228-3
isbn_ebook978-1-4020-4927-9
copyrightSpringer Science+Business Media B.V. 2006
The information of publication is updating

书目名称Water and the Cell影响因子(影响力)




书目名称Water and the Cell影响因子(影响力)学科排名




书目名称Water and the Cell网络公开度




书目名称Water and the Cell网络公开度学科排名




书目名称Water and the Cell被引频次




书目名称Water and the Cell被引频次学科排名




书目名称Water and the Cell年度引用




书目名称Water and the Cell年度引用学科排名




书目名称Water and the Cell读者反馈




书目名称Water and the Cell读者反馈学科排名




单选投票, 共有 0 人参与投票
 

0票 0%

Perfect with Aesthetics

 

0票 0%

Better Implies Difficulty

 

0票 0%

Good and Satisfactory

 

0票 0%

Adverse Performance

 

0票 0%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 21:37:45 | 显示全部楼层
gen nicht hinreichend deutlich beschreiben oder gar prognostizieren lassen. Die Offenheit in der Entwicklung der Technisierung des Alltags verdeutlicht dies. Entsprechend sind auch die Instrumente zur Beherrschung der sozialen Auswirkungen letztlich mit einem Moment der Unsicherheit verbunden: Sie k
发表于 2025-3-22 02:14:19 | 显示全部楼层
Gilbert N. Lingerftecijfer is onder andere het gevolg van sterke verbeteringen in de preventieve en curatieve zorg. Preventie van hart- en vaatziekten wordt in toenemende mate volgens de richtlijnen uitgevoerd, ook al is nog veel voor verbetering vatbaar. Tevens zijn er verbeterde medicijnen en behandelingstechnie
发表于 2025-3-22 06:35:08 | 显示全部楼层
Gilbert N. Ling Ze spelen verder een belangrijke rol bij tal van lichaamsfuncties, zoals in enzymen, hormonen en bij het transport van voedingsstoffen. Eiwitten kunnen ook gebruikt worden als energiebron (4 kcal/g). Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Vooral in de groei wordt veel weefsel opgebouwd en zijn vee
发表于 2025-3-22 11:18:21 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 16:40:53 | 显示全部楼层
Christine L. Haskin,Gary D. Fullerton,Ivan L. Cameronvan voorbijgaande aard. Bij sommige kinderen kunnen de problemen echter zodanige vormen aannemen dat er sprake is van een ernstige eetstoornis. De diëtistische behandeling van een eetstoornis bestaat uit twee stappen. Als eerste moet ervoor worden gezorgd dat de eetstoornis niet verder verergert en
发表于 2025-3-22 20:58:09 | 显示全部楼层
V.A. Shepherdliën en vetten zijn van natuurlijke oorsprong, van plantaardige of van dierlijke oorsprong. Als je de productgroep oliën en vetten beschouwt, dan zijn vetten in de voeding vrijwel altijd van plantaardige oorsprong. Dit geldt vanzelfsprekend niet als je de productgroepen vlees en zuivel erbij in besc
发表于 2025-3-22 22:01:36 | 显示全部楼层
S.E. Pagnotta,F. Bruni Ze spelen verder een belangrijke rol in het lichaam als bijvoorbeeld enzymen, hormonen en bij de afweer en het transport van voedingsstoffen. Eiwitten kunnen in het lichaam ook gebruikt worden als energiebron. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Vooral in de groei wordt veel weefsel opgebouwd e
发表于 2025-3-23 05:27:43 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 07:42:24 | 显示全部楼层
Martin F. Chaplin vastgesteld. Binnen Europa is de levensmiddelenwetgeving in de afgelopen decennia vanuit de Europese Unie (EU) stelselmatig verder uitgebreid naar alle facetten van de levensmiddelenbereiding. Hierdoor is een zeer omvangrijke verzameling ontstaan van Europese verordeningen, richtlijnen en commissie
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-5-16 05:19
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表