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Titlebook: Simplicial Structures in Topology; Davide L. Ferrario,Renzo A. Piccinini Textbook 2011 Springer Science+Business Media, LLC 2011

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发表于 2025-3-21 18:03:30 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Simplicial Structures in Topology
编辑Davide L. Ferrario,Renzo A. Piccinini
视频video
概述Contains extensive exercises for student practice.Creates a strong foundation in general topology before moving on to more specialized topics.Clarifies the text with many illustrative examples.Include
丛书名称CMS Books in Mathematics
图书封面Titlebook: Simplicial Structures in Topology;  Davide L. Ferrario,Renzo A. Piccinini Textbook 2011 Springer Science+Business Media, LLC 2011
描述Simplicial Structures in Topology provides a clear and comprehensive introduction to the subject. Ideas are developed in the first four chapters. The fifth chapter studies closed surfaces and gives their classification. The last chapter of the book is devoted to homotopy groups, which are used in short introduction on obstruction theory. The text is more in tune with the original development of algebraic topology as given by Henry Poincaré (singular homology is discussed). Illustrative examples throughout and extensive exercises at the end of each chapter for practice enhance the text. Advanced undergraduate and beginning graduate students will benefit from this book. Researchers and professionals interested in topology and applications of mathematics will also find this book useful.
出版日期Textbook 2011
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-1-4419-7236-1
isbn_softcover978-1-4614-2698-1
isbn_ebook978-1-4419-7236-1Series ISSN 1613-5237 Series E-ISSN 2197-4152
issn_series 1613-5237
copyrightSpringer Science+Business Media, LLC 2011
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发表于 2025-3-22 06:24:30 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 09:07:22 | 显示全部楼层
Davide L. Ferrario,Renzo A. Piccininien.Übersichtliches Arbeits- und Nachschlagewerk für Professi.Kompetenz in Lebensmittelsicherheit bedeutet Verständnis und Know-how über Aufbau, Zusammensetzung und Eigenschaften der Lebensmittel und ihrer Rohstoffe sowie über die Zusammenhänge der globalen Versorgungskette. Möglicherweise können Leb
发表于 2025-3-22 15:43:11 | 显示全部楼层
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发表于 2025-3-22 22:30:44 | 显示全部楼层
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发表于 2025-3-23 01:40:55 | 显示全部楼层
Davide L. Ferrario,Renzo A. Piccininiebensmittelchemie neben anderen Fachwissenschaften ein zentraler Dreh- und Angelpunkt. Das Buch ist aus der Erkenntnis entstanden, dass .Health. und .Food. absolute Megathemen unserer modernen Gesellschaft gewo978-3-662-61898-1978-3-662-61899-8
发表于 2025-3-23 06:28:00 | 显示全部楼层
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