找回密码
 To register

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

Titlebook: Rätsel der Kochkunst; Naturwissenschaftlic Hervé This-Benckhard Book 1996 Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1996 Gastronomie.Kochen.Küche.L

[复制链接]
查看: 32659|回复: 63
发表于 2025-3-21 19:02:46 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Rätsel der Kochkunst
副标题Naturwissenschaftlic
编辑Hervé This-Benckhard
视频video
图书封面Titlebook: Rätsel der Kochkunst; Naturwissenschaftlic Hervé This-Benckhard Book 1996 Springer-Verlag Berlin Heidelberg 1996 Gastronomie.Kochen.Küche.L
描述Warum fällt das Soufflé zusammen, wenn man den Backofen zu früh öffnet? Warum wird Eischnee steifer, wenn man beim Schlagen Salz hineingibt? Wieviel Mayonnaise kann man mit einem Eigelb machen?.Für neugierige Feinschmecker und wißbegierige Köche und Köchinnen enträtselt Hervé This-Benckhard, was hinter den bewährten Küchenregeln steckt. Denn was im Kochtopf passiert, sind physikalische Prozesse und chemische Reaktionen, die sich wissenschaftlich erforschen und erklären lassen. Wer sie versteht, wird mit den Tips und Tricks der Kochbuchautoren mehr anfangen können, selbst Rezepte abwandeln und seiner kulinarischen Kreativität freien Lauf lassen..
出版日期Book 1996
关键词Gastronomie; Kochen; Küche; Lebensmittelchemie; Lebensmittelzubereitung; Brot; Chemie; Garen; Gemüse; Joghurt
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-3-642-61163-6
isbn_softcover978-3-642-64724-6
isbn_ebook978-3-642-61163-6
copyrightSpringer-Verlag Berlin Heidelberg 1996
The information of publication is updating

书目名称Rätsel der Kochkunst影响因子(影响力)




书目名称Rätsel der Kochkunst影响因子(影响力)学科排名




书目名称Rätsel der Kochkunst网络公开度




书目名称Rätsel der Kochkunst网络公开度学科排名




书目名称Rätsel der Kochkunst被引频次




书目名称Rätsel der Kochkunst被引频次学科排名




书目名称Rätsel der Kochkunst年度引用




书目名称Rätsel der Kochkunst年度引用学科排名




书目名称Rätsel der Kochkunst读者反馈




书目名称Rätsel der Kochkunst读者反馈学科排名




单选投票, 共有 1 人参与投票
 

0票 0.00%

Perfect with Aesthetics

 

1票 100.00%

Better Implies Difficulty

 

0票 0.00%

Good and Satisfactory

 

0票 0.00%

Adverse Performance

 

0票 0.00%

Disdainful Garbage

您所在的用户组没有投票权限
发表于 2025-3-21 20:40:29 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 03:51:36 | 显示全部楼层
Hervé This-Benckhardates created/expanded community college systems to accommodate record numbers of new students. The significant differences in state-assigned missions, functions, organization and financing across rural, suburban, and urban community colleges today dates to this period. These differences impact rural
发表于 2025-3-22 07:07:57 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 11:40:06 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 14:25:56 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 17:06:01 | 显示全部楼层
Hervé This-Benckhards, Rogers, Lipton, and Morrell, 2002). Specifically, middle-and upper-income families will likely respond to initiatives that refocus public resources toward individuals from lower-income families by working to secure additional resources that benefit their children and by identifying additional mec
发表于 2025-3-22 23:44:51 | 显示全部楼层
Hervé This-Benckhardzer (1989) argued, “there is only one force that can effect a change, and that is the same force that helped institutionalize null hypothesis testing as the . for publication, namely, the editors of the major journals” (p. 315). Glantz (1980) agreed, noting that “The journals are the major force for
发表于 2025-3-23 04:00:25 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-23 06:56:02 | 显示全部楼层
Hervé This-Benckhards, Rogers, Lipton, and Morrell, 2002). Specifically, middle-and upper-income families will likely respond to initiatives that refocus public resources toward individuals from lower-income families by working to secure additional resources that benefit their children and by identifying additional mec
 关于派博传思  派博传思旗下网站  友情链接
派博传思介绍 公司地理位置 论文服务流程 影响因子官网 SITEMAP 大讲堂 北京大学 Oxford Uni. Harvard Uni.
发展历史沿革 期刊点评 投稿经验总结 SCIENCEGARD IMPACTFACTOR 派博系数 清华大学 Yale Uni. Stanford Uni.
|Archiver|手机版|小黑屋| 派博传思国际 ( 京公网安备110108008328) GMT+8, 2025-6-8 23:39
Copyright © 2001-2015 派博传思   京公网安备110108008328 版权所有 All rights reserved
快速回复 返回顶部 返回列表