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Titlebook: Micro-Organisms in Foods; Microbial Ecology of ICMSF Book 1998 ICMSF 1998 ecology.food.food processing.food safety.hygiene.microbiology.mic

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发表于 2025-3-21 17:03:26 | 显示全部楼层 |阅读模式
书目名称Micro-Organisms in Foods
副标题Microbial Ecology of
编辑ICMSF
视频video
图书封面Titlebook: Micro-Organisms in Foods; Microbial Ecology of ICMSF Book 1998 ICMSF 1998 ecology.food.food processing.food safety.hygiene.microbiology.mic
描述Microbiology of Foods 6: Microbial Ecology of Food Commodities was written by the ICMSF, compris­ ing 19 scientists from II countries, plus 12 consultants and 12 chapter contributors. This book brings up to date Microbial Ecology of Foods, Volume 2: Food Commodities (1980, Academic Press), taking account of developments in food processing and packaging, new ranges of products, and foodborne pathogens that have emerged since 1980. The overall structure of each of the chapters has been retained, viz. they cover: (i) the important properties of the food commodity that affect its microbial content; (ii) the initial microbial flora at slaughter or harvest; (iii) the effect of harvesting, transportation, processing and storage on the microbial content; and (iv) the means of controlling processes and the microbial content. The section on Choice of Case has not been included in this 2nd edition, reflecting the changed emphasis in ensuring the microbi­ ological safety of foods. At the time of publication of Microbial Ecology of Foods, Volume 2: Food Commodities, control of food safety was largely by inspection and compliance with hygiene regulations, coupled with end-product testing. Such t
出版日期Book 1998
关键词ecology; food; food processing; food safety; hygiene; microbiology; microorganism; processing
版次1
doihttps://doi.org/10.1007/978-1-4615-5307-6
isbn_ebook978-1-4615-5307-6
copyrightICMSF 1998
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书目名称Micro-Organisms in Foods影响因子(影响力)




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发表于 2025-3-21 22:32:12 | 显示全部楼层
ICMSFntentheorie vorgestellt. Die restlichen vier Kapitel widmen sich der Quantenelektrodynamik, z.B. der Bornschen Näherung, der systematischen Herleitung der Feynman-Regeln bis hin zur Behandlung der anomalen magnetischen Momente der Leptonen.978-3-540-22951-3978-3-540-26971-7Series ISSN 0937-7433 Series E-ISSN 2512-5214
发表于 2025-3-22 02:10:53 | 显示全部楼层
ICMSFntentheorie vorgestellt. Die restlichen vier Kapitel widmen sich der Quantenelektrodynamik, z.B. der Bornschen Näherung, der systematischen Herleitung der Feynman-Regeln bis hin zur Behandlung der anomalen magnetischen Momente der Leptonen.978-3-540-22951-3978-3-540-26971-7Series ISSN 0937-7433 Series E-ISSN 2512-5214
发表于 2025-3-22 06:16:03 | 显示全部楼层
ICMSFntentheorie vorgestellt. Die restlichen vier Kapitel widmen sich der Quantenelektrodynamik, z.B. der Bornschen Näherung, der systematischen Herleitung der Feynman-Regeln bis hin zur Behandlung der anomalen magnetischen Momente der Leptonen.978-3-540-22951-3978-3-540-26971-7Series ISSN 0937-7433 Series E-ISSN 2512-5214
发表于 2025-3-22 10:13:04 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 14:05:58 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 19:45:10 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-22 22:29:45 | 显示全部楼层
ICMSF thermodynamischer Systeme berücksichtigen. Im Anwendungsbereich der nichtrelativistischen phänomenologischen Theorie können aber die gravitativen Selbstwechselwirkungen thermodynamischer Systeme meist vernachlässigt werden; die Kraftdichten des Gravitationsfeldes äußerer Quellen gehen — ähnlich wie
发表于 2025-3-23 01:40:01 | 显示全部楼层
ICMSF thermodynamischer Systeme berücksichtigen. Im Anwendungsbereich der nichtrelativistischen phänomenologischen Theorie können aber die gravitativen Selbstwechselwirkungen thermodynamischer Systeme meist vernachlässigt werden; die Kraftdichten des Gravitationsfeldes äußerer Quellen gehen — ähnlich wie
发表于 2025-3-23 08:06:58 | 显示全部楼层
ICMSF’s second scalar theory (which in 1914 he and Fokker brought into a generally covariant form) and his own (preliminary) tensor theory. I noticed, with some surprise, that Einstein’s argument for favoring his tensor theory was not correct. Nevertheless, his profound intuition led him to the right the
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