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Titlebook: Lebensmittel und Mikroorganismen; Frischware — Konserv Karl-Heinz Wallhäußer Book 1990 Dr. Dietrich Steinkopff Verlag, GmbH & Co. KG, Darms

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楼主: 不要提吃饭
发表于 2025-3-25 04:57:21 | 显示全部楼层
Karl-Heinz Wallhäußers causes both in the male and the female partner. Immune reactions to sperm can contribute up to 2–30% of infertility. The sperm has both autoantigenic as well as isoantigenic potential, and is thus capable of p- ducing antisperm antibodies (ASAs) and sperm-reactive T cells in both infertile men and
发表于 2025-3-25 11:30:00 | 显示全部楼层
Karl-Heinz WallhäußerReader-friendly structure.Includes supplementary material: Infertility is defned as the inability to conceive after having unprotected intercourse for a year. Infertility is increasing worldwide and has various causes both in the male and the female partner. Immune reactions to sperm can contribute
发表于 2025-3-25 12:57:21 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 19:15:24 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 22:37:55 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 00:26:12 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 05:48:48 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 11:37:52 | 显示全部楼层
,Natürliche Konservierungsprozesse bei Lebensmitteln,t anfälligen, für die Ernährung genutzten Rohstoffen entstehen dabei unter dem Einfluß von Mikroorganismen Umwandlungsprodukte, für die ein über eine gewisse Zeit anhaltendes „Stabilisierungsniveau“ charakteristisch ist.
发表于 2025-3-26 14:14:04 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 19:17:38 | 显示全部楼层
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