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Titlebook: ErnährungsManager; Ein Ratgeber zur bew Erik Wischnewski Book 1993 Springer Fachmedien Wiesbaden 1993 Ernährung

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楼主: 遮阳伞
发表于 2025-3-25 04:40:54 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 10:13:00 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 14:36:27 | 显示全部楼层
,Bewußte Ernährung als Vorsorgeprinzip,esem Buch vorgestellte »bewuβte Ernährung« eine Diät. Unabhängig aber von dem Begriff der Diät muβ man den Zeitraum sehen, über den eine solche kontrollierte Ernährung — oder meinetwegen auch Diät — durchgeführt wird. Kurzzeitige Kuren führen zu keinen dauerhaften Erfolgen. Stattdessen sollten langf
发表于 2025-3-25 18:11:54 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-25 20:48:24 | 显示全部楼层
Luca Denaro,Domenico D‘Avella,Nicola Maffulli,Vincenzo Denaron this Chapter, we present further results, which extend Lévy’s computation in the three following directions, in which . is replaced respectivelyby:.A posterior justification of these extensions may be that the results whichone obtains in each of these directions are particularly simple, this being
发表于 2025-3-26 02:20:22 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 06:24:13 | 显示全部楼层
Robin Wilganing in a production environment without disrupting its regular operation. The challenge is even greater when the System Under Evaluation (SUE) runs within a resource-sharing environment and, thus, is affected by the resource usage of other software running in the same environment. Current performanc
发表于 2025-3-26 11:33:41 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 12:46:02 | 显示全部楼层
发表于 2025-3-26 18:44:09 | 显示全部楼层
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